Σπάτα: Δυστύχημα με ελικόπτερο - Νεαρός διαμελίστηκε από τον έλικα

Το ελικόπτερο ερχόταν από τη Μύκονο

Βίντεο από Mega

Τραγωδία σημειώθηκε στα Σπάτα καθώς 22χρονος Βρετανός τουρίστας τραυματίστηκε θανάσιμα από τον έλικα ελικοπτέρου που ερχόταν από τη Μύκονο μετά την προσγείωσή του.

Ο νεαρός είχε μισθώσει μαζί με την παρέα του δύο ελικόπτερα για τις μετακινήσεις τους από την Αττική σε διάφορα νησιά.

Το μοιραίο ελικόπτερο, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες πραγματοποίησε προσγείωση στη θέση Άγιος Γεώργιος στα Σπάτα. Στη συνέχεια οι επιβάτες είχαν σκοπό να επιβιβαστούν σε ιδιωτικό τζετ που θα τους μετέφερε στην πατρίδα τους.

Τραγωδία σε Λαμία:Σκοτώθηκε 60χρονος που καταπλακώθηκε από ενεργειακό τζάκι

Ο άτυχος Βρετανός φέρεται να κατευθύνθηκε προς τον πίσω έλικα ο οποίος ενδεχομένως να αποκολλήθηκε και να τον τραυμάτισε θανάσιμα. 

Ατύχημα - σοκ με ελικόπτερο στα Σπάτα: Διαμέλισε νεαρό άνδρα

Ο άτυχος Βρετανός φέρεται να κατευθύνθηκε προς τον πίσω έλικα ο οποίος ενδεχομένως να αποκολλήθηκε και να τον τραυμάτισε θανάσιμα / Intime

Συνολικά τέσσερα άτομα επέβαιναν στο ελικόπτερο τα οποία κάλεσαν άμεσα για βοήθεια όμως όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο νεαρός είχε ήδη καταλήξει. 

Χαλκίδα: Γυναίκα αυτοκτόνησε από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας

Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Αστυνομίας, ενώ θα μεταβούν και εμπειρογνώμονες της επιτροπής διερεύνησης ατυχημάτων για να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας. Σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον πιλότο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top