Συντριβή Antonov: «Εκφενδονίστηκαν από το αεροσκάφος»- Τι έδειξε η νεκροψία

Τα οκτώ μέλη του πληρώματος που σκοτώθηκαν είχαν βαρύτατες κακώσεις

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη συντριβή του Antonov στην Καβάλα / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (19/7/22)

Τα οκτώ μέλη πληρώματος του αεροσκάφους Antonov που συνετρίβη στην Καβάλα το βράδυ του Σαββάτου βρήκαν τραγικό θάνατο. Όπως έδειξε η νεκροψία στις σορούς τους, τα θύματα εκσφενδονίστηκαν από το αεροσκάφος, πριν αυτό τυλιχθεί στις φλόγες και έφεραν βαριές κακώσεις και κατάγματα.  

Καβάλα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της συντριβής του Antonov

Ανατριχίλα προκαλούν τα αποτελέσματα από τις νεκροψίες - νεκροτομές των μελών του πληρώματος Antonov που ολοκληρώθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης. Τα θύματα έφεραν βαρύτατες κακώσεις σώματος, με συντριπτικά κατάγματα και με ρήξεις πολλαπλών οργάνων.

Αποκάλυψη Star: Μπαίνουν και οι ΗΠΑ στις έρευνες για την πτώση του Antonov

Συγκεκριμένα, τα άτομα φέρουν βαρύτατες σωματικές κακώσεις με συντριπτικά κατάγματα στο κρανίο, στον θώρακα, στα άνω και κάτω άκρα, στην κοιλιακή χώρα και στα πλευρά, ενώ εντοπίστηκαν ρήξεις πνευμόνων και εσωτερικών οργάνων και αιμορραγούσαν εσωτερικά.

Antonov Καβάλα

Ό,τι απέμεινε από τα συντρίμμια του Antonov που συνετρίβη στην Καβάλα / Eurokinissi

συντριβή αεροσκάφους Καβάλα

Συντριβή Antonov: «Τα μέλη του πληρώματος εκφενδονίστηκαν από το αεροσκάφος»

Όπως αναφέρει στη Voria.gr ο ιατροδικαστής Θράκης, Νικόλαος Κιφνίδης που ανέλαβε τις νεκροψίες, τα θύματα ήταν άνδρες ουκρανικής καταγωγής άνδρες, ηλικίας από 35 έως 50 έτη περίπου.

Οι σοροί δεν έφεραν εγκαύματα καθώς εκσφενδονίστηκαν από το αερασκάφος πριν αυτό τυλιχτεί στις φλόγες, ενώ τα τραύματά τους ήταν παρόμοια για όλους. Ακόμα, είχαν κακώσεις που ταιριάζουν σε θύματα αεροπορικού δυστυχήματος.

συντρίμμια αεροσκάφους Καβάλα

συντριβή αεροσκάφους

Τις επόμενες ώρες αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι άνδρες είχαν καταναλώσει αλκόολ ή ναρκωτικών ουσιών.

Παράλληλα, έχουν ληφθεί δαχτυλικά αποτυπώματα και ιστοτεμάχια για τις εξετάσεις DNA, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν το προσεχές διάστημα σε εργαστήρια της Θεσσαλονίκης. 

Το ουκρανικό προξενείο έχει αναλάβει την επιστροφή των σορών στην πατρίδα τους, μόλις δοθεί το πράσινο φως από τις αρχές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top