Revenge porn: Συνελήφθη ντελιβεράς – Εκβίαζε δύο γυναίκες με ροζ βίντεο

Τις απειλούσε ότι θα τα διαρρεύσει στο διαδίκτυο

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέλαβε έναν 31χρονο ντελιβερά, για υπόθεση revenge porn και βιασμού.

Σύμφωνα με όσα είπε η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο 31χρονος απειλούσε δύο γυναίκες ότι θα διαρρεύσει βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο, εξαναγκάζοντας τη μία από αυτές να έρθει σε ερωτική συνεύρεση μαζί του χωρίς να το θέλει. 

Ο δράστης είχε ζητήσει από την 29χρονη να κάνουν βιντεοκλήση με ερωτικό περιεχόμενο, ενώ αντάλλαζε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου με μία 28χρονη.

Ο 31χρονος είχε γνωρίσει την 29χρονη από το διαδίκτυο και είχαν ερωτική επαφή. Η κοπέλα κάποια στιγμή του ζήτησε να διακόψουν και τότε ο δράστης έφτιαξε ένα ψεύτικο προφίλ και την ξαναπλησίασε. Χωρίς να της αναφέρει ποιος ήταν, της ζήτησε να βρεθούν και πάλι γιατί αλλιώς θα διέρρεε φωτογραφίες από την ερωτική της ζωή.

Η 29χρονη εξαναγκάστηκε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του παρ’ ότι δεν ήθελε, λέγοντας πως έτσι θα σβήσει το βίντεο, απαιτώντας στη συνέχεια και νέα συνεύρεση. 

Οι δύο κοπέλες κατήγγειλαν τα όσα βίωναν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με αποτέλεσμα να στηθεί επιχείρηση εντοπισμού του δράστη.  

Πραγματοποιήθηκε ψηφιακή και διαδικτυακή έρευνα, καθώς και επικοινωνία με το συγκεκριμένο social media αλλά και εταιρείες – παρόχους ίντερνετ.

Μετά από όλα αυτά οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και ο ντελιβεράς συνελήφθη στο σημείο που είχε δώσει ραντεβού με την 29χρονη για νέα συνεύρεση. 

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας κακουργηματικού χαρακτήρα για βιασμό και εκδικητική πορνογραφία κατ’ εξακολούθηση. 

Στο σπίτι του βρέθηκαν πολλά αρχεία από προσωπικές στιγμές διαφόρων γυναικών, μεταξύ άλλων και της 29χρονης.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση, ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο εμπλοκής του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top