Αυτοψία Star: Οδηγοί τρέχουν να παραβιάσουν το κόκκινο!    

Αδιαφορούν και οι πεζοί για τον κόκκινο σηματοδότη 

Οικογένειες θρηνούν θύματα τροχαίων δυστυχημάτων. Οδηγοί αλλά και πεζοί μένουν ανάπηροι. Αλλά όπως μπορείτε να δείτε στην αυτοψία του Star και του Βαγγέλη Γκούμα στην παραλιακή λεωφόρο, οι βασικότερες αιτίες των τροχαίων ατυχημάτων είναι η υπερβολική ταχύτητα αλλά  και η παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη. Μια παραβίαση  η οποία γίνεται όχι μόνο από οδηγούς αλλά και από πεζούς.     

Τροχαία δυστυχήματα: Με αίμα βάφεται καθημερινά η άσφαλτος

Δεκάδες παραβάσεις καταγράφουν καθημερινά σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής οι αστυνομικοί . 

Σε 497 έλεγχους βεβαιώθηκαν 284 παραβάσεις, με τις πιο βασικές να αφορούν παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και υπερβολική ταχύτητα.

Στη διαδρομή Αθήνα – Βάρκιζα ένα αυτοκίνητο προσπέρασε το όχημα με το τηλεοπτικό συνεργείο του Star  λες και ήταν σταματημένο! 

από το ρεπορτάζ του Star για την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη  από ΙΧ

από το ρεπορτάζ του Star για την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη  από ΙΧ

Στο ύψος του Αγίου Κοσμά η κάμερα του Star συνάντησε τους πρώτους παραβάτες. Οδηγοί έτρεχαν για να... προλάβουν να παραβιάσουν τον ερυθρό σηματοδότη, αδιαφορώντας για το αν θα προκαλέσουν κάποιο τροχαίο ατύχημα. 

Δε φταίει όμως το... φανάρι αλλά η ταχύτητα όπως παραδέχθηκε νεαρός οδηγός.  Άλλωστε και στα υπόλοιπα φανάρια στη Γλυφάδα αλλά και στην Κηφισιά οι οδηγοί έτρεχαν να προλάβουν να περάσουν το... κόκκινο. 

Και οι πεζοί παραβιάζουν το κόκκινο

Αν δείτε προσεκτικά ακόμη και τη στιγμή του λεγόμενου stand up από τον Βαγγέλη Γκούμα,    οι οδηγοί απτόητοι παραβίαζαν τον ερυθρό σηματοδότη. Όμως και οι πεζοί όπως φαίνεται  στο ρεπορτάζ παραβιάζουν το κόκκινο, αδιαφορώντας να θα τους παρασύρει διερχόμενο αυτοκίνητο. 

Παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη και από τους πεζούς

Παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη και από τους πεζούς 

Στο «κόκκινο» οι παραβάσεις του ΚΟΚ 

«Οδηγοί περνούν με κόκκινο, πεζοί δεν περιμένουν να περάσουν με πράσινο,  μοτοσικλετιστές δεν φορούν κράνος. Όλα αυτά συμβάλουν σε ένα σκηνικό ώστε να έχουμε πολλά ατυχήματα κάθε καλοκαίρι» επισημαίνει ο αρχισυντάκτης της εκπομπής Traction του Srar  Μάνος Στεφανής.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top