Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πειραιά - Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Από τις 5/7/22 έως τις 3/8/22

Ποιοι δρόμοι κλείνουν στον Πειραιά

Εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ στο Δήμο Πειραιά λόγω εκτέλεσης εργασιών. Οι ρυθμίσεις ξεκίνησαν να ισχύουν από χθες, 5 Ιουλίου και η ισχύ τους θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 3 Αυγούστου. 

Πιο συγκεκριμένα,  οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν κατά το χρονικό διάστημα από 5-7-2022 έως 3-8-2022, κατά τις ώρες 22.00 έως 06.00 της επομένης και στις 10,17,24 και 31-7-2022, κατά τις ώρες 11.00 έως 17.30.

Έρχονται νέες αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Τα οδικά τμήματα, περιοχής του Δήμου Πειραιά, είναι τα εξής: 

A’ Φάση

- Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Κόνωνος, στο τμήμα της από το ύψος της Ακτής Καλλιμασιώτη έως το ύψος της Πλατείας Ιπποδαμείας, μέγιστου μήκους 200μ., εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
- Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Ακτή Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αριστείδου και Λουδοβίκου, μέγιστου μήκους 140μ., εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
- Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Ακτής Καλλιμασιώτη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κόνωνος και Αντιπλοιάρχου Βλαχάκου, μέγιστου μήκους 100μ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ακτή Κονδύλη.

«Γαλάζια Νύχτα» στον Πειραιά με μουσική και δρώμενα

Β΄ Φάση

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Κόνωνος, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μαυρομιχάλη έως το ύψος της Ακτής Καλλιμασιώτη, μέγιστου μήκους 50μ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ακτή Καλλιμασιώτη.

Πειραιάς: Ληστής ακολούθησε 11χρονο μετά το σχολείο και μπήκε σπίτι του

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: «Κατά την ανωτέρω διακοπή η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω δύο νέων λωρίδων κυκλοφορίας από την οδό Κόνωνος έως την Ακτή Κονδύλη. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top