Aπαλλάσσεται ο επιχειρηματίας για την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα

«Όσα κατήγγειλε είναι ασύστολα ψεύδη», λέει η εισαγγελέας

Απαλλάσσεται από όλες τις κατηγορίες ο επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη που είχε κατηγορήσει για βιασμό η Γεωργία Μπίκα. Τι αναφέρει το απαλλακτικό βούλευμα. «Όσα κατήγγειλε είναι ασύστολα ψεύδη», λέει η εισαγγελέας.

Γεωργία Μπίκα: «Ήταν νηφάλια, είπε ασύστολα ψεύδη», σύμφωνα με το πόρισμα

Με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, απαλλάσσεται από όλες τις κατηγορίες ο γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος είχε κατηγορηθεί από τη Γεωργία Μπήκα για τον βιασμό της, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου της πόλης.

Γεωργία Μπίκα: «Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα»

Το απαλλακτικό βούλευμα έρχεται σε συνέχεια της εισαγγελικής πρότασης που επεσήμανε ότι η καταγγελία της 24χρονης ήταν ψευδής.

Γεωργία Μπίκα

Υπόθεση Γεωργίας Μπίκα: «Όσα κατήγγειλε είναι ασύστολα ψεύδη», λέει η εισαγγελέας

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με βούλευμα που δημοσιεύτηκε κάνει δεκτή την 60 σελίδων εισήγηση της εισαγγελέως Πρωτοδικών, Κυριακής Κλιάμπα.

Σε αυτή η εισαγγελέας βασίζει το σκεπτικό της στο σύνολο των αποδεικτικών μέσων της δικογραφίας, όπως οι καταθέσεις μαρτύρων και τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες υπεβλήθη η 24χρονη και καταλήγει ότι όσα κατέθεσε το κορίτσι «αποτελούν μυθεύματα και ασύστολα ψεύδη».

«Έπλασε μια ιστορία με ηρωίδα θύμα την ίδια, διανθίζοντάς την κάθε φορά κατά το δοκούν με χονδροειδέστατα ψεύδη, ώστε να προσδώσει μεγαλύτερη αληθοφάνεια στην περιγραφή των γεγονότων, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα βιασμού από τον κατηγορούμενο και όχι μόνον», ανέφερε η εισαγγελική πρόταση, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Οι δικαστές του Συμβουλίου, εκτός από την απαλλαγή του 27χρονου, επιβάλλουν στην καταγγέλλουσα τα δικαστικά έξοδα, υιοθετώντας και ως προς το σκέλος αυτό την εισαγγελική πρόταση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top