Γεωργία Μπίκα: «Ήταν νηφάλια, είπε ασύστολα ψεύδη», σύμφωνα με το πόρισμα

Τι αναφέρει το πόρισμα της εισαγγελέως για τον βιασμό της

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το πόρισμα της εισαγγελέως για τον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα. Η εισαγγελέας αναφέρει πως η 24χρονη ήταν νηφάλια και διαστρέβλωσε την αλήθεια με ψέματα. Πρότεινε να μπει η υπόθεση στο αρχείο. Η Γεωργία Μπίκα επιμένει στους ισχυρισμούς της.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το πόρισμα της εισαγγελέως σχετικά με την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη. 

Γεωργία Μπίκα: «Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα»

Η εισαγγελέας πρότεινε το κλείσιμο της υπόθεσης και την απαλλαγή όλων όσων κατηγορήθηκαν. Ζήτησε, επίσης, να επωμιστεί τα δικαστικά έξοδα η 24χρονη.

Στο πόρισμα αναφέρει ότι η Γεωργία Μπίκα ήταν «νηφάλια με γνήσια βούληση να λάβει την απόφαση, προϊόν της ελεύθερης επιλογής της, να συνευρεθεί με τον κατηγορούμενο».

«Ψεύδεται η Γεωργία Μπίκα» - Απαλλαγή του 27χρονου προτείνει η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών κρίνει πως από τα στοιχεία της δικογραφίας «προκύπτει μετά βεβαιότητας, δίχως ψήγμα αμφιβολίας, ότι ουδεμία αξιόποινη πράξη, πολλώ δε μάλλον αυτή του βιασμού, τελέστηκε σε βάρος της 24χρονης, η οποία έχει υποδείξει -εκτός του 27χρονου- δύο ακόμα άνδρες ως δράστες».

Γεωργία Μπίκα: «Δεν προκύπτει ομαδικός βιασμός», λέει η ανακρίτρια

Καταλογίζει στη Γεωργία Μπίκα «ασύστολα ψεύδη, μυθοπλασία, διαστρέβλωση γεγονότων κι ενορχηστρωμένη προσπάθεια απόδοσης ευθυνών». Επιπλέον, χαρακτηρίζει την καταγγελία της «προσχηματική και με δόλο». Επικεντρώθηκε σε αντιφάσεις των καταθέσεων της 24χρονης, όπως για παράδειγμα ως προς το πού και με ποιον βρισκόταν για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς πριν μεταβεί στο πριβέ πάρτι του ξενοδοχείου.

Τι λέει ο ιατροδικαστής στο star.gr για τις τοξικολογικές της Γεωργίας

Θεσσαλονίκη: Τι είχε ισχυριστεί στην κατάθεσή της η Γεωργία Μπίκα

«Δε θυμάμαι τελικά αν πήγα με τη θέλησή μου στο δωμάτιο που ξύπνησα την επόμενη μέρα. Αναγνωρίζω με βεβαιότητα τον… (27χρονο κατηγορούμενο) ως έναν εκ των αντρών που μου ζήτησαν να κοιμηθώ μαζί τους και που επέμεναν παρά την αντίρρησή μου. Θυμάμαι τον εαυτό μου να είμαι ξαπλωμένη σε μια κατάσταση που δεν ήθελα, αλλά δεν μπορούσα να αποτρέψω, ήθελα να δώσει το κορμί μου μια ώθηση να σταματήσει αυτό, καταλάβαινα ότι ήταν κάτι κακό, αλλά δεν μπορούσα να το σταματήσω με τη δύναμή μου. Δε θυμάμαι να είχα ανοιχτά τα μάτια μετά από ένα σημείο. Δε θυμάμαι αν φορούσα ρούχα, αλλά δε θυμάμαι και να τα βγάζω (…) Το εσώρουχό μου το βρήκα στο πάτωμα κοντά στο κρεβάτι που κοιμόμουν», έχει καταθέσει η 24χρονη. «Δε μου ασκήθηκε βία, αλλά η συνουσία που ακολούθησε δε θα λάμβανε χώρα αν εγώ ήμουν νηφάλια», έχει επανειλημμένα δηλώσει ενώπιον των Αρχών, η Γεωργία Μπίκα.

Γεωργία Μπίκα: Για πρώτη φορά ο εργοδότης της - «Θα είμαστε δίπλα της»

Μετά μάλιστα από την πρόταση της εισαγγελέως, η κοπέλα με μια ανάρτησή της στο Instagram ανέφερε:

«Έπειτα από μια πρόταση της εισαγγελέως, όπου κατονομάζει ψεύδη την τόσο σοβαρή μου καταγγελία, θέλοντας να υπερασπιστώ την ηθική και την αξιοπρέπειά μου, δηλώνω την απογοήτευση και τη λύπη μου στη μέχρι τώρα δικαιοσύνη, μιας και διαπιστώνω ότι τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια “βρωμιά” της κοινωνίας, χωρίς όμως να μπορούν να καλύψουν τη φωνή και την αλήθεια μου. Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα…

Υπάρχει κάτι, όμως, που παλεύω να πάρω πίσω, είναι το σώμα και η ψυχή μου που εγκλωβίστηκαν την ημέρα εκείνη! Είναι όλη μου η ζωή, έχω στόχους και όνειρα, θα παλέψω γι’ αυτά και θα τα καταφέρω γιατί πάντα η αλήθεια και το καλό πρέπει να νικάνε, δεν έχω χρήματα για να είναι εύκολη υπόθεση, όμως, έχω όλους εσάς και είναι το πιο δυνατό όπλο για να φανεί η αλήθεια! Ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξή σας!».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top