Γυναικοκτονία Κουκάκι: Πισώπλατη η μαχαιριά στη 46χρονη Κατερίνα!      

Με το «έτσι θέλω» είχε επιστρέψει στο σπίτι ο 55χρονος κατηγορούμενος  

Η ιατροδικαστική εξέταση για τη δολοφονία της άτυχης Κατερίνας στο Κουκάκι προκαλεί σοκ, καθώς δεν αποκλείεται ο δράστης να την έχει χτυπήσει πισώπλατα, όπως μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Κουκάκι: «Ξεσπά» ο αδερφός της 46χρονης -«Απειλούσε την ίδια και τα παιδιά»

Όπως αποκάλυψε για την ιατροδικαστική έκθεση η δημοσιογράφος του Star, τα χτυπήματα ήταν δύο: Ένα στην πλάτη και ένα στον θώρακα, και ήταν αρκετά αυτά τα δύο χτυπήματα για να φέρουν το θάνατό της.

 

Το σπίτι της 46χρονης στο Κουκάκι όπου δολοφονήθηκε

Το σπίτι της 46χρονης στο Κουκάκι όπου δολοφονήθηκε  

Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρεται επίσης σε βαριές κακώσεις στη  δεξιά υποκλείδιο χώρα και στη δεξιά θωρακική χώρα.

Κουκάκι: Αμετανόητος ο 55χρονος που κατηγορείται για συζυγοκτονία 

«Αυτό που πρέπει να διευκρινίσει ο 55χρονος  είναι αν το πρώτο χτύπημα είναι πισώπλατο  στη δεξιά πλευρά. Δηλαδή, η Κατερίνα να γύρισε την πλάτη της εκείνος να άρπαξε το μαχαίρι και να την αιφνιδίασε, για αυτό και η 46χρονη δεν πρόλαβε να αντιδράσει .Η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη και η γυναίκα πέθανε σχεδόν αμέσως».

Αποκάλυψη: Με το ζόρι γύρισε στο σπίτι ο 55χρονος   

Όπως πρόσθεσε η Τ. Παπανικολάου, υπάρχει και ένα σημαντικό στοιχείο το οποίο καταθέτει ο ίδιος ο 55χρονος, καθώς πριν τη μαχαιρώσει τη χτύπησε. Ο φερόμενος ως  δράστης, ενώ ήταν σε διάσταση με τη γυναίκα του και είχε μετακομίσει σε άλλο σπίτι, τον τελευταίο  μήνα είχε ουσιαστικά επιστρέψει στο σπίτι της Κατερίνας με το «έτσι θέλω», όπως λένε οι μαρτυρίες.

Κουκάκι: Σε διάσταση το ζευγάρι – Ο 53χρονος ήθελε να τα ξαναβρούν

Τον 55χρονο «καίνε» και οι καταθέσεις των παιδιών τους. «Δεν είχαν καλές σχέσεις μαζί του και το είπαν στην αστυνομία. Τους απειλούσεκαι ήταν συνεχείς οι καβγάδες. Ήταν εκείνοι που του είπαν ότι δεν θέλουν να μείνει στο σπίτι μαζί τους» ανέφερε η δημοσιογράφος του Star  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top