Κουκάκι: Σε διάσταση το ζευγάρι – Ο 53χρονος ήθελε να τα ξαναβρούν

Τη μαχαίρωσε στον λαιμό και μετά έκανε δύο απόπειρες αυτοκτονίας

Ο 53χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του στο Κουκάκι, έμενε σε διαφορετικό διαμέρισμα. Το ζευγάρι τον τελευταίο χρόνο ήταν σε διάσταση. Φέρεται να ήθελε να τα ξαναβρεί με τη 46χρονη, όταν εκείνη όμως αρνήθηκε πήρε ένα κουζινομάχαιρο και τη σκότωσε. 

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για τη νέα γυναικοκτονία στο Κουκάκι. Ο 53χρονος, ο οποίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του και μετά την τύλιξε με κουρτίνες, σύμφωνα με πληροφορίε,  δεν έμενε μαζί με τη 46χρονη. 

Γυναικοκτονία Κουκάκι: «Ήπια κάτι μπύρες, μου είπε θα φύγει και τη χτύπησα»

Όπως είπε ο Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το ζευγάρι εδώ κι ένα χρόνο ήταν σε διάσταση. Ο 53χρονος είχε νοικιάσει ένα σπίτι πολύ κοντά σε αυτό που έμενε η σύζυγος και τα παιδιά τους.

46χρονη Κουκάκι

Η 46χρονη που δολοφονήθηκε στο Κουκάκι

Μάλιστα παρά το γεγονός ότι ήταν σε διάσταση οι σχέσεις τους ήταν καλές, αφού η γυναίκα πήγαινε στο σπίτι του, το καθάριζε, του μαγείρευε και γενικά τον φρόντιζε. 

Γυναικοκτονία Κουκάκι: Ο γιος βρήκε τη 46χρονη μαχαιρωμένη

Χθες, όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς ήπιε κάτι μπύρες και όταν επέστρεψε στο σπίτι η 46χρονη του είπε ότι ήθελε να φύγει και τη χτύπησε. Ξεκίνησε ένας πολύ άσχημος καβγάς, εκείνος άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και άρχισε να τη μαχαιρώνει στον θώρακα και στον λαιμό, μέχρι που ξεψύχησε. 

Στη συνέχει πέταξε το μαχαίρι δίπλα της και τηλεφώνησε στον 24χρονο γιο του, ο οποίος διασκέδαζε, λέγοντάς του: «Σκότωσα τη μητέρα σου».

Ο συζυγοκτόνος προσπάθησε δύο φορές να δώσει τέλος στη ζωή του. Αρχικά θέλησε να κόψει τις φλέβες του και λίγο αργότερα έπεσε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα, στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αρχές. 

53χρονος Κουκάκι

Ο 53χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του στο Κουκάκι

Κουκάκι: «Χώριζαν, τα ξανάβρισκαν, δεν περιμέναμε να κάνει κάτι τέτοιο»

Συγγενείς του ζευγαριού που μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκάλυψαν ότι τα τελευταία χρόνια είχαν διάφορα προβλήματα. 

Πολλές φορές είχαν χωρίσει, όμως στη συνέχεια τα ξαναέβρισκαν. Τον τελευταίο χρόνο ωστόσο βρίσκονταν σε διάσταση και ζούσαν σε ξεχωριστά σπίτια. 

Δήλωσαν μάλιστα έκπληκτοι από την πράξη του 53χρονου, τον οποίο περιέγραψαν ως έναν ήπιο άνθρωπο, ο οποίος δεν τους είχε δώσει ποτέ κανένα στοιχείο ότι μπορεί να κάνει τέτοιο κακό. 

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο δράστης ήθελε να τα ξαναβρεί για μια ακόμα φορά με τη σύζυγό του, κι όταν εκείνη αρνήθηκε, εξοργίστηκε και τη σκότωσε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top