Πώς έγινε το ατύχημα με τα σκάφη στα γυρίσματα του «Γάμος αλά Ελληνικά 3»

Ηθοποιοί και τεχνικοί οι επιβαίνοντες στα σκάφη που συγκρούστηκαν

Στο παρά πέντε γλιτώσαμε την τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» που γίνονταν ανοιχτά της Παλαιάς Φώκαιας στην Ανάβυσσο, όταν δύο ταχύπλοα με 16 επιβαίνοντες συγκρούστηκαν μεταξύ τους. 

Ήταν λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, όταν το Κέντρο Επιχειρήσεων του υπουργείου Ναυτιλίας έλαβε σήμα ότι ανοιχτά της παραλίας Θυμάρι δύο ταχύπλοα συγκρούστηκαν.

Σύγκρουση ταχύπλοων: Επέβαιναν ηθοποιοί της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 3»

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο ταχύπλοα ήταν ανάμεσα στα επτά που συμμετείχαν στα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 3», τα οποία ξεκίνησαν στη χώρα μας πριν από λίγες μέρες. 

Από τη σύγκρουση το ένα από τα δύο σκάφη αναποδογύρισε και οι οχτώ επιβαίνοντες βρέθηκαν στη θάλασσα. Ο ένας από αυτούς τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους σε εφημερεύον νοσοκομείο. Οι υπόλοιποι πήγαν για προληπτικούς λόγους σε ιδιωτικό κέντρο του Φαλήρου. 

Στο σκάφος που αναποδογύρισε βρίσκονταν τεχνικοί κι εξοπλισμός για τα γυρίσματα της ταινίας.

Πώς έγινε το ατύχημα

Στα γυρίσματα συμμετείχαν συνολικά επτά σκάφη. Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, τα ταχύπλοα θα ανέπτυσσαν ταχύτητα και κάποια στιγμή έπρεπε να διασταυρωθεί η πορεία τους. 

Όμως φαίνεται ότι δεν υπολογίστηκε σωστά η ταχύτητα και η απόσταση μεταξύ των σκαφών με αποτέλεσμα να συγκρουστούν. 

Το σκάφος στο οποίο βρίσκονταν οι ηθοποιοί χτυπήθηκε μπροστά αριστερά και εκείνο με τους τεχνικούς, χτυπήθηκε πίσω δεξιά, με αποτέλεσμα να αποδογυρίσει και να τους ρίξει στη θάλασσα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top