Δολοφονία Γαρυφαλλιάς: «Ο δράστης δεν είναι ψυχικά ασθενής»

Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν οι πραγματογνώμονες

To έγκλημα της Φολεγάνδρου με θύμα την άτυχη Γαρυφαλλιά είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο πέρυσι το καλοκαίρι. Ο φερόμενος σαν δολόφονος είχε επικαλεστει τότε ψυχασθένεια. Οι πραγματογνώμονες ωστόσο αποφάνθηκαν διαφορετικά.

«Είναι ξερίζωμα» - Η μάνα της Γαρυφαλλιάς δεν πρόλαβε να της πει «σ΄ αγαπώ»

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η δημοσιογράφος Κατερίνα Ρίστα στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star, ο φερόμενος σαν δολοφόνος όχι μόνο δεν είναι ψυχικά ασθενής, όπως είχε προσπαθήσει να πείσει ανακριτές και εισαγγελείς, αλλά δεν είναι καν μειωμένου καταλογισμού. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι πραγματογνώμονες, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνηγόρου της οικογένεια της Γαρυφαλλιάς.

Πρακτικά τι σημαίνει αυτό; Oτι ο 30χρονος θα παραπεμφεί κανονικά σε δίκη για τον φόνο της φίλης του. Θα δικαστεί για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Να θυμήσουμε ότι ο πέρυσι τον Ιούλιο η 26χρονη Γαρυφαλλιά είχε πάει μαζί του διακοπές στη Φολέγανδρο και δεν γύρισε ποτέ σπίτι της. Ανασύρθηκε νεκρή απο την θάλασσα. Προηγουμένως φέρεται να είχε βασανιστεί απο τον ίδιο.

«Γαρυφαλλιά μου, τα κατάφερες» - Η μητέρα της παρέλαβε το μεταπτυχιακό της

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top