Μύκονος: Έδειρε τη μάνα του γιατί κοιμήθηκε με συμμαθητή του

Άγριες εικόνες μέσα σε καφετέρια

Ένας 17χρονος ξυλοκόπησε άγρια τη μητέρα του σε καφετέρια της Μυκόνου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι την έπιασε σε ερωτική επαφή με συμμαθητή του και βγήκε εκτός ορίων. Μάλιστα η μητέρα του φέρεται να έβρισε και τον πατέρα του, ο οποίος έχει σοβαρά προβλήματα υγείας. Η γυναίκα υπέβαλε μήνυση εναντίον του γιου της.

Άγριες σκηνές εκτυλίχθηκαν στη Μύκονο, όπου ένας 17χρονος ξυλοκόπησε άγρια τη μητέρα του μέσα σε καφετερία. 

Όπως αναφέρει το cycladeslive.gr ο 17χρονος άρχισε να χτυπά τη μητέρα του με μπουνιές και να τη βρίζει, εκτοξεύοντας παράλληλα κατάρες εναντίον της. 

«Εύχομαι να βγάλεις τον καρκίνο», φέρεται να της φώναζε, μεταξύ των άλλων, ενώ στη συνέχεια της έριξε τρεις γροθιές στο πρόσωπο. 

Η γυναίκα αιμόφυρτη πήγε στην αστυνομία, όπου υπέβαλε μήνυση εναντίον του γιου της. 

«Εύχομαι να είχε πεθάνει ο πατέρας σου»

Αυτόπτης μάρτυρας αποκάλυψε ότι ο λόγος που ο 17χρονος ξυλοκόπησε τη μητέρα του ήταν γιατί την έπιασε σε ερωτική επαφή με συμμαθητή του. 

«Το παλικάρι πράγματι χτύπησε τη μητέρα του σύμφωνα με τα όσα έλεγαν. Τη χτύπησε μάλιστα γιατί την έπιασε σε ερωτική επαφή με συνομήλικό του, συμμαθητή του…. Έτυχε να είμαι στο αστυνομικό τμήμα από έξω όταν πήγε η γυναίκα και άκουσα τα όσα έγιναν. Περνούσα από εκεί γιατί πήγαινα στις τουαλέτες που έχει στο τμήμα από πίσω και βασικά είχε μαζευτεί ένα σωρό κόσμος εκεί. Ο 17χρονος μάλιστα νομίζω πως δεν είχε φύγει από το νησί, όπως γράφτηκε. Ήταν εκεί στο Αστυνομικό Τμήμα», είπε.

Πάνω στον καβγά της με τον γιο της φέρεται να ευχήθηκε να είχε πεθάνει ο πατέρας του κάτι που εξόργισε ακόμα περισσότερο τον ανήλικο. Κι αυτό γιατί ο πατέρας του έχει 67% αναπηρία και σκλήρυνση κατά πλάκας και του έχει αδυναμία. 

Η 44χρονη πήγε στη Μύκονο διακοπές μαζί με τα τρία της παιδιά, έναν 15χρονο, τον 17χρονο και την 4χρονη κόρη της, την οποία έχει αποκτήσει από άλλον γάμο. 

Στο νησί ήταν μαζί τους και ο νέος σύντροφός της, ο οποίος κατάγεται από την Ιρλανδία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top