«Πλωτό τείχος» στο Καστελόριζο από το Πολεμικό Ναυτικό

«Έτοιμοι για όλα» δηλώνουν οι ακρίτες

Παρά τις απειλές των Τούρκων, οι ακρίτες στο Καστελόριζο δεν πτοούνται, είναι διαρκώς σε ετοιμότητα και έχουν εμπιστοσύνη στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις. Η κάμερα του Star κατέγραψε το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού στα ανοιχτά του νησιού. 

Νέα απειλή Ερντογάν: «Η Ελλάδα θα πάθει ό,τι έπαθε και στο παρελθόν»

Το Πολεμικό Ναυτικό είναι ο άγρυπνος φρουρός των συνόρων. Το drone του Star κατέγραψε την  πυραυλάκατό του στα θαλάσσια σύνορα, ανάμεσα στις ακτές της Τουρκίας και το ακριτικό Καστελόριζο. 

Καστελόριζο

Πολεμικό Ναυτικό

πολεμικό ναυτικό - Καστελόριζο

Με το Πολεμικό Ναυτικό να έχει δημιουργήσει ένα πλωτό τείχος στα ανοιχτά του Καστελόριζου και τις μονάδες του στρατού να είναι σε διαρκή ετοιμότητα, οι κάτοικοι στο νησί λένε ότι νιώθουν απόλυτα ασφαλείς, όπως μετέδωσε από το ακριτικό νησί ο απεσταλμένος, Άρης Λάμπος.

Όσα κατέγραψε το drone του Star στο Καστελόριζο

«Έτοιμοι για όλα» οι Ακρίτες στο Καστελόριζο

Οι κάτοικοι του Καστελόριζου έχουν μάθει όλα αυτά τα χρόνια να φυλάνε θερμοπύλες.

«Αυτά που λένε ότι θα έρθουν νύχτα είναι βλακείες. Εγώ είμαι εθνοφύλακας είμαστε έτοιμοι έχουμε το G3, είμαι και μεγάλος, θα παω κοντά να βλέπω καλά, σημαδευω καλά για να πετυχω», λέει κάτοικος του νησιού.

Θέμα αποστρατιωτικοποίησης του Αγίου Ευστρατίου από τουρκικά ΜΜΕ

Την ίδια ώρα, τα τουρκικά ΜΜΕ συνεχίζουν τον υβριδικό πόλεμο και εξακολουθούν να μιλούν για αποστρατιωτικοποίηση ελληνικών νησιών. 

Μετά το Καστελόριζο που έχει μπει στο επίκεντρο των τουρκικών ΜΜΕ, σήμερα, η Hurriyet κάνει λόγο για αποστρατιωτικοποίηση του Αγίου Ευστρατίου και δημοσιοποιεί φωτογραφίες από στρατιωτικές εγκαταστάσεις του νησιού, από φυλάκια και σημεία παρατήρησης.

Μάλιστα, εξέδωσαν νέα NAVTEX, η οποία κάνει λόγο για υποτιθέμενη παραβίαση του αποστρατιωτικοποιημένου καθεστώτος στον Άγιο Ευστράτιο.
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top