Παγκράτι: Κλείδωσαν επίδοξους διαρρήκτες μέσα σε πολυκατοικία

Οι ίδιοι άνθρωποι είχαν προσπαθήσει να μπουν στο σπίτι άλλες δύο φορές!

Επίδοξους διαρρήκτες εντόπισαν οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας στο Παγκράτι και έσπευσαν να κλειδώσουν την εξώπορτα. Λίγο αργότερα ήρθε η αστυνομία, ενώ ένα άτομο κατάφερε να ξεφύγει πηδώντας σε διπλανή ταράτσα.

Η ένοικος της πολυκατοικίας στην οδό Αντήνορος στο Παγκράτι φοβήθηκε ότι κάποιο από τα διαμερίσματα είχαν μπει στο στόχαστρο διαρρηκτών. Όπως φαίνεται και στις κάμερες άγνωστοι είχαν αρχίσει να ανεβοκατεβαίνουν στους ορόφους. Τότε, έτρεξε να κλειδώσει την εξώπορτα. 

Γιάννενα: Διέρρηξαν το σπίτι τους και τους «κούφαναν» με αυτό που έκλεψαν!

«Ακαριαία συνειδητοποιώ ότι η πόρτα είναι ξεκλείδωτη, την κλείδωσα, αυτές χτυπούσαν, προσπαθούσαν να βρουν έξοδο διαφυγής. Πήρα αστυνομία, πήρα το παιδί να μην πανικοβληθεί και να βάλει συναγερμό και μπαλκονόπορτες», δηλώνει η γυναίκα στο Star. 

Οι ένοικοι άρχισαν να ειδοποιούν ο ένας τον άλλο, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούσαν τι γινόταν έξω από την πόρτα τους. 

Ληστεία με λεία 150.000 ευρώ σε διαμέρισμα στου Παπάγου

«Είδα από την πόρτα, η μια έβαζε το αυτί της στην πόρτα να δει αν υπήρχαν άτομα μέσα, υπήρχαν τσιλιαδόροι, ήταν 4 άτομα. Ένας άντρας και μια γυναίκα προσπαθούσαν να βρουν τρόπο να μπούνε στα σπίτια», λέει η ένοικος. 

Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έφταναν και αστυνομικοί που στο μεταξύ είχαν κληθεί από την γειτονιά. Μάλιστα, καταγγέλλουν πως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν έρθει ξανά στο σπίτι άλλες δύο φορές. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top