Έφηβοι μπήκαν στο βαγόνι του οδηγού στο μετρό για να τραβήξουν TikTok!

Ρισκάρουν τη ζωή τους για ένα βίντεο στο TikTok

Πληθαίνουν οι επικίνδυνες προκλήσεις των εφήβων στο TikTok. Νεαροί δε διστάζουν να μπουν παράνομα στα τούνελ του μετρό ή να βγάζουν το κεφάλι τους έξω από συρμούς που κινείται, βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές τους. Ανεβάζουν μάλιστα στο διαδίκτυο τα παράτολμα βίντεο παρακινώντας και άλλους νέους να κάνουν το ίδιο.

Οι εικόνες που εξασφάλισε το Star κόβουν την ανάσα. Ο έφηβος έχει φτάσει στην πίσω καμπίνα του οδηγού σε ένα βαγόνι του μετρό. Έχει ανοίξει την πόρτα. Το σώμα του να βρίσκεται λίγα εκατοστά από το κενό. Την ώρα, μάλιστα που ο συρμός κινείται με ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα, έχει βγάλει το κεφάλι του έξω. 

Σέρρες: Προσπάθησαν να τη βιάσουν και τραβούσαν βίντεο για το TikTok

Η κάμερα γυρνά και δείχνει τους έφηβους να έχουν μπει στην πίσω καμπίνα του οδηγού του συρμού.  Τα κουμπιά στο ταμπλό και αρκετές ενδείξεις είναι αναμμένες. 

Οι νεαροί ανενόχλητοι τραβάνε βίντεο με τα κατορθώματά τους. Ερωτήματα προκύπτουν για τα μέτρα ασφαλείας στα βαγόνια. Στα πάνω από 250 σχόλια που έχει το βίντεο στο TikTok, υπάρχουν άλλοι έφηβοι που οργανώνονται για αντίστοιχες προκλήσεις στο TikTok.

Οι έφηβοι μπήκαν ακόμα και μέσα στο τούνελ των συρμών, περπάτησαν στις ράγες και έβγαλαν και αναμνηστικές φωτογραφίες.

Βόλος: Επικίνδυνο παιχνίδι ανήλικων μέσω TikTok! Έγιναν συλλήψεις

«Η ΣΤΑΣΥ θα προχωρήσει σε κάθε νόμιμη ενέργεια για να διασφαλίσει την ασφάλεια των επιβατών αλλά και των ίδιων των ατόμων που μπαίνουν σε αυτή την επικίνδυνη διαδικασία σε αυτό το παιχνίδι. Είναι παιχνίδι θανάτου: ένα λάθος, το παραμικρό λάθος μπορεί να κοστίσει την ίδια τους τη ζωή», λέει ο Δ/ντης Ασφαλείας της ΣΤΑΣΥ. 

Στη χώρα μας τα επικίνδυνα παιχνίδια προκλήσεων δείχνουν να είναι σε έξαρση. Λίγο καιρό πριν είδαμε νέους στον Βόλο να πέφτουν στις ρόδες αυτοκινήτων, ενώ στην Αθήνα ανήλικοι απειλούσαν συνομήλικους τους με μαχαίρι. Οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Παλαιό Φάληρο: 15χρονος έβγαλε μαχαίρι σε φίλο του για ένα TikTok

«Η ανάγκη των εφήβων να ανήκουν σε μία ομάδα καθώς και το αίσθημα της παντοδυναμίας που συναντάμε σε αυτή την ηλικία όλο και περισσότερο φαίνεται να τους ωθεί σε άκρως επικίνδυνες πράξεις που μπορεί να τους κοστίσουν ακόμα και τη ζωή τους», λέει στο Star η ψυχολόγος Ξένια Παρασκευοπούλου. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top