Βίντεο από τη σύλληψη των ναρκέμπορων στη Θεσσαλονίκη - Ένας αντιστάθηκε

Στο παρελθόν είχε κάψει ζωντανό έναν αντίπαλό του!

Έκρυβαν την κοκαΐνη σε φορτία με μπανάνες - Βίντεο από δελτίο ειδήσεων του Star

Σε μία τεράστια επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθησαν σήμερα τέσσερις Βρετανοί που πέρασαν 300 κιλά κοκαΐνης από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Ένας από αυτούς αντιστάθηκε έντονα και πήγε να αρπάξει το όπλο ενός αστυνομικού. Στο παρελθόν, ο σκληρός κακοποιός φέρεται πως είχε κάψει ζωντανό έναν άνθρωπο. 

Ο ένας από τους τέσσερις Βρετανούς που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη για τη συμμετοχή τους σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης, φέρεται πως έχει βαρύ ποινικό μητρώο και δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 300 κιλά κοκαΐνης

Ο 38χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, όχι μόνο αντιστάθηκε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν αλλά επιτέθηκε κιόλας χτυπώντας έναν άντρα της ΕΛ.ΑΣ. και προσπάθησε να του πάρει το υπηρεσιακό όπλο. Η αστυνομία τον ακινητοποίησε, πέφτοντας πάνω του, καθώς η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 38χρονος συλληφθείς είχε στο παρελθόν δολοφονήσει με φρικτό τρόπο έναν άνθρωπο, με τον οποίο φέρεται να είχε άλυτες διαφορές. Αποφάσισε να τον περιλούσει με βενζίνη ενώ ήταν ακόμα εν ζωή, και τον έκαψε ζωντανό!

Οι τέσσερις συλληφθέντε οδηγήθηκαν στην ειδική ανακρίτρια/ VORIA.GR

Ο συλληφθείς είναι αδερφός 41χρονου που φέρεται να είναι ο αρχηγός του κυκλώματος και να διακινεί το 15% της κοκαΐνης παγκοσμίως. 

Μαζί με αυτόν, η αστυνομία συνέλαβε έναν 48χρονο, έναν 45χρονο και έναν 52χρονο, οι οποίοι πριν από λίγο πέρασαν την πόρτα του ανακριτή για να απολογηθούν. 

Σε βίντεο που δημοσίευσε η ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Διώξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μαζί με αξιωματικούς της αμερικανικής DEA, της Guardia di Finanza Reggio Calabria και άλλων Ιταλικών και ελληνικών αστυνομικών υπηρεσιών, περικυκλώνουν τη μεζονέτα που νοίκιαζαν οι κακοποιοί στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να τους πιάσουν. Μέσα στο σπίτι βρήκαν και τα 300 κιλά που είχαν περάσει έμφορτα μαζί με μπανάνες από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Η αξία της κοκαΐνης εκτιμάται σε 10 έως 14 εκατομμύρια ευρώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top