Πάτρα: Βρέθηκε η 16χρονη που είχε εξαφανιστεί από το Δαφνί

Η μητέρα της είχε καταγγείλει ότι είχε απαχθεί

Πάτρα: Βρέθηκε η 16χρονη που είχε εξαφανιστεί από το Δαφνί

Βρέθηκε χθες το βράδυ η 16χρονη που είχε εξαφανιστεί από το Δαφνί, όπου είχε μεταφερθεί από την Πάτρα. Η κοπέλα είχε φύγει πολλές φορές από το σπίτι της και όταν την έβρισκαν οι γονείς της ήταν χτυπημένη. Μεταφέρθηκε στο Δαφνί, αλλά σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας της άγνωστοι μπήκαν μέσα στο νοσοκομείο και την απήγαγαν. Ευτυχώς βρέθηκε και είναι κοντά στην οικογένειά της. 

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση της 16χρονης Γεωργίας Κ., η οποία εντοπίστηκε καλά στην υγεία της χθες το βράδυ, βάζοντας τέλος στην αγωνία της οικογένειάς της.

Ευαισθητοποιημένος πολίτης μετά από πληροφορίες που έλαβε σχετικά με την ανήλικη, ενημέρωσε την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά – 116000» και άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές όπου και εντόπισαν την ανήλικη. 

Το κορίτσι λαμβάνει την απαραίτητη φροντίδα που χρειάζεται και είναι πάλι ασφαλής από τους κινδύνους που βρισκόταν, δίπλα στους δικούς της ανθρώπους.

Πάτρα: Απαγωγή είχε καταγγείλει η μητέρα

Η 16χρονη, σύμφωνα με το tempo24.news είχε μεταφερθεί προχθές από την Πάτρα στο Δαφνί, καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει και στο παρελθόν νοσηλευτεί. Είχε αρκετές φορές φύγει από το σπίτι της, ακολουθώντας νεαρό Ρομά. Η μητέρα κατέθεσε μήνυση στην προσπάθεια να έχει μαζί της το παιδί της.

Πρόσφατα η νεαρή πήγε μια βόλτα και εξαφανίστηκε πάλι. Στη συνέχεια βρέθηκε ξυλοκοπήμενη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Μετά και από παρέμβαση της Αστυνομίας αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο Δαφνί για παρακολούθηση.

Όμως, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, άγνωστοι μπήκαν στο δωμάτιο της κοπέλας, κόβοντας τα κάγκελα, και την πήραν. Οι υπεύθυνοι του νοσηλευτηρίου ανακάλυψαν την εξαφάνισή της αργότερα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top