Ληστεία στην Panik Records: Έδεσαν και χτύπησαν γνωστό μουσικοσυνθέτη

Οι δράστες παραβίασαν τρία χρηματοκιβώτια

Εφιαλτικές στιγμές έζησε γνωστός μουσικοσυνθέτης, ο οποίος βρισκόταν στη δισκογραφική εταιρεία Panik Records στη Βούλα, την ώρα της ληστείας. Οι ληστές, τον ακινητοποίησαν, τον έδεσαν και τον χτύπησαν. Έφυγαν παραβιάζοντας τρία χρηματοκιβώτια και αναζητούνται από την αστυνομία.

Στιγμές τρόμου έζησε o γνωστός μουσικοσυνθέτης, Μάριος Ψιμόπουλος, ο οποίος βρισκόταν στη δισκογραφική εταιρεία στη Βούλα, όπου σημειώθηκε ληστεία τα ξημερώματα.

Μάριος Ψιμόπουλος

Ο συνθέτης Μάριος Ψιμόπουλος με τον Bo

Βούλα: Ληστεία σε μεγάλη δισκογραφική εταιρία

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν γύρω στις 04:00. Ο συνθέτης εργαζόταν στο στούντιο, που είναι στον -1. 

Δισκογραφική ληστεία

Οι ληστές ακινητοποίησαν, έδεσαν και χτύπησαν τον μουσικοσυνθέτη στο στούντιο που βρισκόταν στο -1 του κτιρίου της δισκογραφικής

Δύο ληστές, φορώντας χειρουργικές μάσκες εισέβαλαν στην Panik από την πλαϊνή πόρτα της κουζίνας και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τους εσωτερικούς χώρους της εταιρείας. 

Ακινητοποίησαν κι έδεσαν τους δύο φύλακες και στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν για τα χρηματοκιβώτια σε όλο το κτίριο. Έφτασαν και στον -1, όπου βρισκόταν ο Μάριος Ψιμόπουλος και αφού τον απείλησαν με κατσαβίδι, τον ακινητοποίησαν, τον έδεσαν και τον χτύπησαν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ληστές παραβίασαν τρία χρηματοκιβώτια, αφαίρεσαν ένα μεσαίου μεγέθους κι εξαφανίστηκαν. Στο σημείο έφτασε η σήμανση και άνδρες της ασφάλειας για να πάρουν καταθέσεις. Οι ληστές αναζητούνται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top