Πότε κλείνουν τα σχολεία για το καλοκαίρι 2022

Σε λίγες μέρες χτυπά το τελευταίο κουδούνι της σχολικής χρονιάς

Μαθητές σχολείο

Στις 15 Ιουνίου κλείνουν φέτος τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά με τους μαθητές να δίνουν και πάλι ραντεβού με τους συμμαθητές και τους δασκάλους τους στις 11 Σεπτεμβρίου. Τα γυμνάσια έκλεισαν στις 29 Μαΐου και τα Λύκεια στις 22 Μαΐου.

Μια ανάσα πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές βρίσκονται οι μαθητές των νηπιαγωγείων και των δημοτικών, καθώς σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται η σχολική χρονιά και κλείνουν τα σχολεία για το καλοκαίρι. 

Τέλος οι  μάσκες στα σχολεία με εισήγηση της Επιτροπής!  

Συγκεκριμένα φέτος το τελευταίο κουδούνι στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά θα ηχήσει την Τετάρτη 15 Ιουνίου, με τους μαθητές να αφήνουν πίσω τους μια δύσκολη χρονιά, λόγω της πανδημίας. 

Υπενθυμίζεται ότι τα μαθήματα στα γυμνάσια ολοκληρώθηκαν στις 29 Μαΐου και αμέσως μετά ξεκίνησαν οι προαγωγικές εξετάσεις, οι οποίες τα δύο τελευταία χρόνια δεν είχαν διεξαχθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

Οι ημερομηνίες για τις προαγωγικές εξετάσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια

Επίσης στις 22 Μαΐου έληξαν και τα μαθήματα στα Λύκεια, ώστε να γίνουν οι προαγωγικές εξετάσεις και να ακολουθήσουν οι Πανελλήνιες. 

Σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου, εκτός αν είναι αργία, οπότε και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την επόμενη εργάσιμη μέρα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top