Αιγάλεω: Η διευθύντρια «σπάει» τη σιωπή της για τον 55χρονο νηπιαγωγό​

Γιατί φίλησε την πεντάχρονη

Τι είπε η διευθύντρια του νηπιαγωγείου, όπου 55χρονος νηπιαγωγός κατηγορείται ότι χάιδεψε και φίλησε πεντάχρονη - Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Για τον νηπιαγωγό που καταγγέλλεται ότι χάιδεψε και φίλησε με ανάρμοστο τρόπο πεντάχρονη, μίλησε η διευθύντρια του σχολείου. Ο 55χρονος αφέρθηκε ελεύθερος και εξακολουθεί να εργάζεται στο νηπιαγωγείο. ​​​​​​

Αιγάλεω: Συνελήφθη νηπιαγωγός που αγκάλιασε και φίλησε 5χρονο στο προαύλιο

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι ένας 55χρονος νηπιαγωγός συνελήφθη μετά από καταγγελία των γονέων ενός πεντάχρονου κοριτσιού ότι τη χάιδεψε και τη φίλησε, παρουσία, μάλιστα, άλλης εκπαιδευτικού.

Η διευθύντρια του νηπιαγωγείου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όπως είπε, συνεργάζεται με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό περισσότερο από 20 χρόνια και περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη:

Νηπιαγωγός

«Στο διάλειμμα, παρουσία και άλλων παιδιών και εκπαιδευτικών, φίλησε το κοριτσάκι στο μάγουλο, στο ύψος της μάσκας από αγάπη. Αυτό το πληροφορήθηκαν οι γονείς του παιδιού και του έκαναν μήνυση», είπε και πρόσθεσε:

Ο συνάδελφος σε γενικές γραμμές με τα παιδιά είναι διαχυτικός, στα όρια που "επιτρέπει" μια τέτοια σχέση. Οι εποχές έχουν αλλάξει και η σύσταση που του έχει γίνει είναι να περιορίσει αυτό που θεωρεί ο ίδιος και εκδηλώνει ως πατρική αγάπη.

Από την πλευρά του, ο 55χρονος, σε ερώτηση της διεθύντριας για το τι ακριβώς συνέβη, ισχυρίστηκε πως φίλησε το κοριτσάκι για να του δώσει θάρρος, καθώς είναι ένα μοναχικό παιδί. 

Ακόμα, ξεκαθάρισε πως όταν τα παιδιά παθαίνουν ατυχήματα στην τουαλέτα και χρειάζονται βοήθεια, φωνάζει εκείνη και δεν έχει απομονωθεί ποτέ με τους μαθητές. 

Σημειώνεται ότι το δικαστήριο αναβλήθηκε για τι; 14 Ιουλίου. Ο 55χρονος, μετά από άδεια δύο ημερών, συνεχίζει να εργάζεται στο νηπιαγωγείο, ωστόσο του απαγορεύεται να πλησιάζει την πεντάχρονη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top