Χαλκιδική: Ο βοσκός βίασε την 22χρονη στην παραλία

Ταυτοποιήθηκε το DNA του

Ταυτοποιήθηκε το DNA του βοσκού, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και καταζητείται πλέον για τον βιασμό 22χρονης στη Χαλκιδική. Ο δράστης πιθανόν να έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 22χρονης σε παραλία της Χαλκιδικής. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ταυτοποιήθηκε το DNA του βοσκού που διέμενε σε καλύβα κοντά στην παραλία, με αυτό που βρέθηκε πάνω στην κοπέλα. 

Χαλκιδική: Ανατροπή με τον βιασμό της 22χρονης – Τι έδειξε το DNA

Ο βοσκός από την προηγούμενη Τρίτη έχει εξαφανιστεί από την περιοχή και αναζητείται. 

Η συνήγορος της 22χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου, δήλωσε στην ΕΡΤ ότι ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του βοσκού, ο οποίος ενδέχεται να έχει διαφύγει εκτός συνόρων, καθώς είναι αλβανικής καταγωγής. 

Ανατροπή στον βιασμό 22χρονης στη Χαλκιδική - Νέος ύποπτος

Σημείωσε επίσης ότι έγιναν λάθη από την πλευρά των αρχών, με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση και ο δράστης να καταφέρει να εξαφανιστεί. 

«Το κορίτσι περιέγραψε ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του δράστη, τα οποία ταίριαζαν σε δύο άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην περιοχή ωστόσο προσήχθη μόνο ένας ως ύποπτος», είπε.

Χαλκιδική: 19χρονη κατήγγειλε βιασμό σε παραλία

Για τον βιασμό είχε συλληφθεί αρχικά ένας 57χρονος, κρατούμενος στις φυλακές Κασσάνδρας, ο οποίος όπως αποδείχθηκε αργότερα είχε άλλοθι. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top