Χαλκιδική: Ανατροπή με τον βιασμό της 22χρονης – Τι έδειξε το DNA

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση - Χάθηκαν τα ίχνη του ύποπτου

Ο 57χρονος, ο οποίος συνελήφθη για τον βιασμό 22χρονης στη Χαλκιδική δε φαίνεται να είναι τελικά ο δράστης. Υπάρχει μαρτυρία ότι την ώρα του βιασμού δε βρισκόταν στο σημείο, ενώ δε βρέθηκε και το DNA του στην κοπέλα. Αναζητείται βοσκός, ο οποίος έχει κοινά χαρακτηριστικά με τον 57χρονο και το μαντρί του βρίσκεται κοντά στην παραλία, όπου έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης η κοπέλα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 22χρονης σε ερημική παραλία της Χαλκιδικής, καθώς, όπως αποδείχθηκε, ο 57χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος είναι τρόφιμος των φυλακών Κασσάνδρας, δε βρισκόταν στο σημείο, ενώ δε βρέθηκε και δικό του DNA στο θύμα. 

Σωφρονιστικός υπάλληλος κατέθεσε ότι ο 57χρονος βρισκόταν μαζί του στο Παράρτημα Ξενοφών κι εκτελούσε αντιπυρικές εργασίες την ώρα που η κοπέλα κατήγγειλε ότι βιάστηκε. 

Επίσης, σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, βγήκαν οι εξετάσεις DNA, που αποδεικνύουν ότι δεν πρόκειται για τον άνδρα που επιτέθηκε στην κοπέλα. 

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ του Mega, στο κάδρο των υπόπτων έχει μπει ένας βοσκός, που έχει στάβλο δίπλα από το σημείο, όπου βιάστηκε η 22χρονη. Ο συγκεκριμένος έχει κοινά χαρακτηριστικά με τον 57χρονο κατάδικο που συνελήφθη. 

Η ποινικολόγος Ανθούλα Ανάσογλου, μιλώντας στο Mega, υποστήριξε ότι υπήρχε προχειρότητα στους χειρισμούς από την πλευρά του Α.Τ Χαλκιδικής. 

«Η ιατροδικαστική είναι ξεκάθαρη για το βιασμό και τις σωματικές βλάβες που υπέστη η κοπέλα. Το κορίτσι ήταν ψυχολογικά ανέτοιμο να δώσει κατάθεση χωρίς σύμπραξη ειδικών. Η κοπέλα έδωσε τα στοιχεία, συνελήφθη κάποιο άτομο και έγινε μια αναγνώριση, στην οποία η κοπέλα είπε ότι ήταν 90% σίγουρη.

Το λάθος της αστυνομίας ήταν ότι στην κοντινή περιοχή υπήρχαν δύο ύποπτοι. Ο ένας που συνελήφθη εκτελούσε εργασίες. Υπήρχε, όμως, και ένας βοσκός, για τον οποίο έχω ακούσει ότι έχουν υπάρξει σχετικές καταγγελίες και στο παρελθόν», σημείωσε η κ. Ανάσογλου.

«Το DNA με το οποίο έγινε η ταυτοποίηση για τον βοσκό από ό,τι πληροφορούμαι το πήραν από κλινοσκεπάσματά του. Σε όλο αυτό το διάστημα που υπήρχε λάθος ύποπτος στο κάδρο, ο βοσκός έφυγε από την περιοχή, μάθαμε ότι διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, και μπορεί τώρα να έχει περάσει τα σύνορα, ή οτιδήποτε άλλο», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top