Πρώην παίκτης Big Brother: Η ανάρτησή του αφού αφέθηκε ελεύθερος για βιασμό

Κατέθεσε εγγύηση 2.000 ευρώ

Όσα είπε στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη ο δικηγόρος του 30χρονου για τις κατηγορίες περί βιασμού

Την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram έκανε ο πρώην παίκτης του Big Brother, τον οποίο κατήγγειλε 21χρονη Βρετανίδα τουρίστρια για βιασμό στη Ρόδο. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο για να αφεθεί ελεύθερος πλήρωσε εγγύηση και του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Ελεύθερος αφέθηκε χθες ο πρώην παίκτης του Big Brother, ο οποίος κατηγορείται από 21χρονη Βρετανίδα τουρίστρια ότι τη βίασε κι αφού βγήκε από το κρατητήριο έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram. 

«Quote της ημέρας: Αυτό που μας καθορίζει είναι το πόσο εύκολα σηκωνόμαστε μετά την πτώση», ανέφερε η ανάρτηση του νεαρού, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η καταγγελία είναι ψευδής κι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 21χρονης. 

Η ανάρτηση του Στιβ Μηλάτου

Ο πρώην παίκτης του Big Brother  αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 2.000 ευρώ, περιοριστικούς όρους και τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα μία φορά τον μήνα.

Ο νεαρός φέρεται να βίασε την Αγγλίδα τουρίστρια, την οποία γνώρισε σε νυχτερινό κέντρο στη Λίνδο, όπου ο ίδιος εργάζεται στην υποδοχή. 

Οι δύο τους, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έφυγαν μαζί προκειμένου να διασκεδάσουν σε άλλο μέρος, όμως στη διαδρομή, ο 30χρονος την απομόνωσε σε ερημική τοποθεσία και τη βίασε, όπως καταγγέλλει η κοπέλα.

Όταν τελείωσε την άφησε να φύγει. Η κοπέλα επέστρεψε, τρέχοντας, με λυγμούς στις φίλες της, στις οποίες και εξιστόρησε τι ακριβώς είχε συμβεί. Λίγο αργότερα φέρεται να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με ξυραφάκι, όμως την έσωσαν οι φίλες της, οι οποίες την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση.

Η κοπέλα παρακολουθείτε από ψυχολόγο, ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top