Σέρρες: Κατήγγειλε τον πατέρα της για βιασμό- Ζητά τη δίωξη της μητέρας της

«Δεν έκανε το παραμικρό για να με σώσει»

Σέρρες: Κατήγγειλε τον πατέρα της για βιασμό- Ζητά τη δίωξη της μητέρας της

22χρονη από τις Σέρρες κατήγγειλε τον πατέρα της για βιασμό και ζήτησε την ποινική δίωξη και της μητέρας της. Υποστηρίζει ότι γνώριζε τι περνούσε και δεν έκανε τίποτα για να την προστατέψει. 

Τον βιασμό της από τον ίδιο της τον πατέρα κατήγγειλε πριν από δυο μήνες μια 22χρονη κοπέλα στις Σέρρες. Ζήτησε μάλιστα από τις αρχές τη δίωξη της μητέρας της, η οποία, όπως υποστηρίζει, γνώριζε τα πάντα. 

Σύμφωνα με το Diktyotv.gr όλα ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2016, όταν ο πατέρας της την πήγε σε ένα εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο για να της μάθει, όπως είπε, να είναι πιο κοινωνική. 

Εκεί φέρεται να της έπιασε το χέρι με σκοπό να της δείξει πώς να ικανοποιεί όπως της είπε τον εαυτό της, ενώ αμέσως μετά ακολούθησαν πολλές άλλες πράξεις.

Η κοπέλα στην κατάθεση της αναφέρει πως έχει την υποψία πως η μητέρα της είχε καταλάβει τα πάντα αλλά δεν έκανε το παραμικρό για να την βοηθήσει και να την σώσει από την κατάσταση την οποία ζούσε. 

Καταγγέλλει μάλιστα πως ο πατέρας της ικανοποιούσε πλέον τις ορέξεις του, είτε μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, είτε σε εξωτερικούς χώρους, απειλώντας την να μην πει τίποτα σε κανέναν.

Το Σεπτέμβριο του 2016 μετά από ένα ταξίδι των γονιών της στα Σκόπια και μετά από ομηρικούς καβγάδες που λάμβαναν χώρα στο σπίτι, η μητέρα της έδιωξε τον πατέρα της από το σπίτι λέγοντας του να πάρει μαζί του και την μεγάλη κόρη, εννοώντας πως έχει καταλάβει τι συμβαίνει μεταξύ τους.

 Η νεαρή κοπέλα άλλαξε σχολείο αφού άλλαξε και τόπο διαμονής μαζί με τον πατέρα της, όπου επίσης υπέστη bullying από τους συμμαθητές, καθώς ήταν ένας κλειστός χαρακτήρας και δε μιλούσε με κανέναν.

Μένοντας με τον πατέρα της έζησε ένα βασανιστήριο, καθώς, όπως καταγγέλλει, της επέβαλε καθημερινά να κάνουν έρωτα κι όποτε αυτή αρνιόταν τη χτυπούσε και τη βίαζε. 

Ο πατέρας καταγγέλλεται ότι έμπαινε στο δωμάτιο της όποτε ήθελε και προχωρούσε σε ασελγείς και βίαιες πράξεις πάνω της χωρίς καν να την ρωτάει. Αν η ίδια δε δεχόταν τη σεξουαλική πράξη υπήρχε ένταση, ψυχολογικός πόλεμο, βρισιές και ξυλοδαρμός ενώ της έκοβε και το πενιχρό χαρτζιλίκι το οποίο της έδινε. 

Η νεαρή κοπέλα υποστηρίζει επίσης ότι πολλές φορές ο πατέρας της την υποχρέωνε να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, ώστε να μην αντιδρά κι εκείνος να μπορεί να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ορμές. 

Μετά από έναν καβγά που είχαν γιατί η κοπέλα έκανε μια σχέση με ένα αγόρι, η 22χρονη έφυγε από το σπίτι, αλλά ο πατέρας της συνέχισε να την ενοχλεί ζητώντας της να γυρίσει πίσω. 

Στην κατάθεση της η κοπέλα αναφέρει στους αστυνομικούς πως ομολόγησε όλη την αλήθεια στην μητέρα και την αδερφή της κι αντί να την υποστηρίξουν και να την βοηθήσουν της ζήτησαν να μην προχωρήσει σε καμία καταγγελία. 

Εκείνη απευθύνθηκε στο κέντρο κακοποιημένων γυναικών Σερρών ζητώντας βοήθεια , και πλέον ζητά την ποινική δίωξη τόσο του πατέρα της όσο και της μητέρας της, η οποία δεν την προστάτευσε παρότι η ίδια θεωρεί ότι τα γνώριζε όλα αλλά δεν έκανε τίποτα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top