Βόλος: Ζητούσε από την κόρη του να ξεντύνεται μπροστά του

Έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από τις αρχές

Βόλος: Ζητούσε από την κόρη του να ξεντύνεται μπροστά του

Πατέρας καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια κάθειρξη χωρίς δικαίωμα έφεσης για την σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης του. Τον Αύγουστο του 2018 φέρεται να ζήτησε από το παιδί να ξεντυθεί μπροστά του και μετά τριβόταν πάνω του. Αν συλληφθεί θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Ένα ακόμα περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου, αυτή τη φορά στον Βόλο, έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. 

Πρωταγωνιστής ένας πατέρας που καταδικάστηκε για γενετήσια πράξη σε βάρος της ανήλικης κόρης του, όταν εκείνη ήταν δέκα ετών. Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο κι έχει καταδικαστεί ήδη σε βαθμό κακουργήματος σε κάθειρξη εννέα ετών. 

Στη δίκη που έγινε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου κεκλεισμένων των θυρών, εξετάστηκε μόνο η μητέρα του κοριτσιού. Όπως είπε, ο πρώην σύζυγός της κακοποίησε σεξουαλικά την κόρη τους δύο φορές, τον Αύγουστο του 2018, κάτι που η ίδια έμαθε από τον ανήλικο γιο της και στη συνέχεια επιβεβαίωσε και η κόρη της. 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 25 και 26 Αυγούστου 2018, ο πατέρας του κοριτσιού το έβαζε να βγάζει τα ρούχα του στην κρεβατοκάμαρα και στο μπάνιο και τριβόταν πάνω του!

Έκτοτε το ζευγάρι έχει χωρίσει και ο άνδρας έχει εξαφανιστεί, χωρίς να έχει καμία επαφή με την πρώην σύζυγο και τα παιδιά του. 

Σύμφωνα με το magnesianews.gr ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί για την ίδια υπόθεση σε κάθειρξη εννέα ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας, άσκησε έφεση, αλλά δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, οπότε ισχύει η πρωτόδικη απόφαση.

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, χωρίς αναστολή και έφεση, οπότε εάν βγει ένταλμα και συλληφθεί θα οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτίσει τις ποινές του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top