Ισόβια για τον γυναικοκτόνο της Μάνης - Είχε πυροβολήσει τη γυναίκα του

Η δολοφονία είχε γίνει μπροστά στα μάτια της 15χρονης κόρης τους

δικαστήριο/ intimenews

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο γυναικοκτόνος της Μάνης, ο οποίος τον Νοέμβριο του 2020 πυροβόλησε τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια της κόρης τους. Καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

Ο 46χρονος στην απολογία του είπε πως «υπεραγαπά τη γυναίκα του, ότι δεν θυμάται τίποτα από την ημέρα της δολοφονίας και ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχει κάνει τέτοιο πράγμα». Η οικογένεια της άτυχης 44χρονης επιτέθηκε λεκτικά στον κατηγορούμενο, ενώ στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας υπήρχαν ισχυρά μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία, με τον γυναικοκτόνο να φορά αλεξίσφαιρο γιλέκο. 

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Επίσης, απέρριψε τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης για μειωμένο καταλογισμό, αλλά και για αναγνώριση του ελαφρυντικού του σύννομου βίου.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, η εισαγγελέας είπε πως ο τρόπος που έγινε η δολοφονία, αλλά και το γεγονός ότι αυτό έγινε μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους, δεν αφήνουν περιθώρια για καμία άλλη ποινή πέρα από τα ισόβια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top