Αλεξανδρούπολη: Έτσι βρέθηκε ο άνδρας μέσα στον κάδο που πολτοποιήθηκε

Ήθελε να πάρει μια σακούλα με τα φάρμακά του

Μια σακούλα με φάρμακα που πέταξε κατά λάθος φέρεται να ήθελε να πιάσει μέσα στον κάδο απορριμμάτων ο άστεγος που βρήκε ακαριαίο θάνατο στην Αλεξανδρούπολη. Αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησαν να τον βοηθήσουν αλλά μάταια. Το σώμα του κόπηκε στα δύο και ο θάνατός του ήταν μαρτυρικός.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του άνδρα, ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία όταν πολτοποιήθηκε από κάδο απορριμμάτων στην Αλεξανδρούπολη. 

Αλεξανδρούπολη: Άστεγος κόπηκε στα δύο από κάδο απορριμάτων

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας της Αλεξανδρούπολης, Ηλία Δαστερίδη ο άνδρας πέταξε κατά λάθος στον ρομποτικό κάδο απορριμμάτων, μαζί με την σακούλα σκουπιδιών και μία σακούλα με φάρμακα, την οποία προσπάθησε αργότερα να βρει, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στον κάδο.

Ωστόσο, η πόρτα του ρομποτικού κάδου έκλεισε αυτόματα με αποτέλεσμα, καθώς τον «διάβασε» ως απόρριμμα, να τον κόψει στα δύο και το μεγαλύτερο μέρος του σώματός του, να εγκλωβιστεί μέσα στον πολτοποιητή. Ο κόσμος που είδε το περιστατικό έσπευσε να βοηθήσει, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όμως ήταν ήδη αργά. Λίγα λεπτά αργότερα ο άνδρας απεγκλωβίστηκε νεκρός.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top