Αυτοκτονία 14χρονου: Τι έδειξε η έρευνα στο κινητό του μαθητή

Συνδέεται ο θάνατός του με το «Blackout Challenge» ή ήταν θύμα bullying;

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από την αυτοκτονία ενός μαθητή, ηλικίας μόλις 14 ετών, που έβαλε τέλος στη ζωή του στα Κάτω Πατήσια. Συνδέεται ο θάνατός του με το «Blackout Challenge» ή ήταν θύμα bullying; Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από την έρευνα στο κινητό του.

Αυτοκτονία 14χρονου: «Του έκαναν άγριο bullying λίγες ώρες πριν πεθάνει»

Ο 14χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο δωμάτιό του από τη μητέρα του, την περασμένη Παρασκευή 13 Μαΐου. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές, καθώς πληροφορίες έκαναν λόγο ότι η αυτοκτονία του θα μπορούσε να συνδέεται με το «Blackout Challenge» , γνωστό στους κύκλους των εφήβων στο Tik Tok, το οποίο καλεί τους έφηβους να ανεβάσουν βίντεο όπου θα απεικονίζονται να δένουν τον λαιμό τους με τα κορδόνια του παπουτσιού τους μέχρι να λιποθυμήσουν.

Kάτω Πατήσια: Το Βlackout challenge πίσω από την αυτοκτονία του 12χρονου;

Ωστόσο, από την μέχρι τώρα έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, φαίνεται ότι αυτό το ενδεχόμενο μάλλον. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Κατερίνας Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τα μέχρι τώρα δεδομένα από την έρευνα στο κινητό του παιδιού δε φαίνεται να προκύπτει η συμμετοχή του παιδιού σε κάποια διαδικτυακή πρόκληση που θα μπορούσε να τον οδηγήσει στον θάνατο.

αυτοκτονια 14χρονου

Στη συνέχεια, αναμένεται να διερευνηθεί απο καταθέσεις τόσο των γονιών, αλλα και ανθρώπων απο το περιβάλλον του παιδιού αν είχε αναφερθει ποτέ σε κάποιο παιχνίδι ή αν υπήρχαν κάτι άλλο στο μυαλουδάκι του που τον βασάνιζε.

Αυτοκτονία 14χρονου: Συμμαθητές του καταγγέλλουν ότι ήταν θύμα bullying

Την ίδια ώρα, οι συμμαθητές του 14χρονου καταγγέλλουν ότι το παιδί έπεφτε σχεδόν καθημερινά θύμα bullying από άλλους συμμαθητές τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άτυχος έφηβος δέχθηκε ανελέητο εκφοβισμό την ημέρα που έβαλε τέλος στη ζωή του. Ομάδα νεαρών από το σχολείο του, φέρεται ότι τον έβριζαν, τον απειλούσαν και του πετούσαν νεράτζια και πέτρες, ενώ τον παρενοχλούσαν μέχρι που έφτασε στο σπίτι του, όπου λίγες ώρες μετά αποφάσισε να κρεμαστεί.

Για τον θάνατο του παιδιού που ήταν αθλητής του Παγκράτιου, έχει διεταχθεί από την Εισαγγελία κατεπείγουσα έρευνα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top