Αυτοκτονία 14χρονου: «Του έκαναν άγριο bullying λίγες ώρες πριν πεθάνει»

Εξετάζεται το «φονικό» παιχνίδι blackout challenge στο Τik Tok

Άγριο bullying φέρεται να δεχόταν ο 14χρονος που αυτοκτόνησε στα Κάτω Πατήσια, σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι συμμαθητές του, την ώρα που η Εισαγγελία διέταξε κατεπείγουσα έρευνα για τον θάνατό του.

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη με την αυτοκτονία ενός 14χρονου παιδιού στα Κάτω Πατήσια την περασμένη Παρασκευή. Ο νεαρός μαθητής βρέθηκε απαγχονισμένος από τη μητέρα του στο δωμάτιό του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μελετάται η συμμετοχή του στο φονικό «παιχνίδι» blackout challenge, γνωστό στους κύκλους των εφήβων στο Tik Tok. Ωστόσο, οι Αρχές δεν έχουν αποκλείσει το παιδί να είχε πέσει θύμα bullying από συμμαθητές του, κάτι που αναφέρουν και οι ίδιοι.

Kάτω Πατήσια: Το Βlackout challenge πίσω από την αυτοκτονία του 12χρονου;

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star ο Αλέξανδρος Γύγος, συμμαθητές του 14χρονου καταγγέλλουν ότι το παιδί, που ήταν μαζεμένο και ντροπαλό, δεχόταν σχεδον καθημερινά bullying στο σχολείο.

Μάλιστα, την Παρασκευή, λίγες ώρες πριν δώσει τέλος στη ζωή του, δέχθηκε επίθεση από συμμαθητές του. Ομάδα νεαρών από το σχολείο του τον απομόνωσαν σε μια γωνία, τον έβριζαν, τον απειλούσαν και του πετούσαν νεράτζια, επίθεση που συνεχίστηκε μέχρι και έξω από το σπίτι του, όπως αναφέρουν συμμαθητές του.

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για την αυτοκτονία 14χρονου

Το αδίκημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία αναζητά η Εισαγγελία Πρωτοδικών στην υπόθεση του θανάτου 14χρονου αγοριού.

Με παρέμβαση της η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου ζητά τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για την τραγική υπόθεση του ανήλικου αυτόχειρα. Ήδη δόθηκε εντολή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διερευνήσει τα ηλεκτρονικά αρχεία του παιδιού, ώστε να διακριβωθεί αν η πράξη του αγοριού σχετίζεται με συμμετοχή του σε συγκεκριμένη «πρόκληση» που θέτει προσφιλής σε άτομα νεαρής ηλικίας πλατφόρμα, τα οποία καλούνται να προκαλέσουν ασφυξία στον εαυτό τους.

Η ΕΛ.ΑΣ διενεργεί έρευνα για το περιστατικό, ενώ παράλληλα εξετάζει το λάπτοπ και το κινητό τηλέφωνο του 12χρονου, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν αθλητής του παγκράτιου.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top