Αποκλειστικό: Τι είπε ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του φόνου στη Χίο

Τι αποκάλυψε για τη συμπλοκή με το μοιραίο αποτέλεσμα  

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Κατερίνα Ρίστα μίλησε αποκλειστικά ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του φονικού της Χίου αποκαλύπτοντας συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον φόνο 40χρονου από 28χρονο γνωστό του, για μια παρεξήγηση.  

Άγριος φόνος 40χρονου στη Χίο: Τον μαχαίρωσε γνωστός του 25χρονος 

Τι είπε στο Star ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας 

O αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε συγκεκριμένα στη δημοσιογράφο του Star:    

Φονικό στη Χίο: «Τον σκότωσα γιατί πείραξε την κοπέλα μου» είπε ο δράστης

«Το μόνο που θυμάμαι είναι ένας καυγάς, σταμάτησα το παιδί που πέθανε, αυτός με έσπρωχνε, προσπαθούσε να επιτεθεί στον άλλον, αυτό γινόταν για λίγο, μετα είπα κάποια στιγμή θα σταματήσουν, αυτό κατάλαβα και τον άφησα. 

Νόμιζα ότι θα φύγει και γυρνάω προς το μπαρ και σε κλάσματα δευτερολέπτου γύρισα πίσω και τον είδα αιμόφυρτο. Αίματα παντού στο πάτωμα και πάνω στο στήθος του και ο δράστης τα είχε χάσει δεν ήξερε τι να κάνει. Εγώ θυμάμαι που του έλεγα να καλέσει ασθενοφόρο γρήγορα, να έρθει καποιος, τα είχα χάσει κι εγώ , δεν ήξερα τι μου γινόταν, είχα θολώσει...

Με πήραν με πήγαν στο φούρνο, εγώ θυμάμαι έπεσα κάτω εκεί, στον φούρνο και τραβούσα τα μαλλιά μου. 

Απ ότι μπορώ να καταλάβω μάλλον έγινε κάτι με την κοπέλα.....όταν έγινε όλο το σκηνικό με το θύμα και το θύτη η κοπέλα είχε βγει έξω και θυμάμαι που έλεγε θέλω να δηλώσω παραίτηση, κάτι τέτοια.Τα θυμάμαι αυτά... 

Δεν μπορώ να τις βγάλω ακόμα τις εικόνες από το κεφάλι μου, δεν μπορώ ακόμα να κοιμηθώ, εκείνη την ώρα που έγινε αυτό το σκηνικό ήμασταν οι 3 μας». 

Τέλος, ο αυτόπτης μάρτυρας απάντησε στη σχετική  ερώτηση της Κ. Ρίστα  ότι έχει καταθέσει τα πάντα στις αρχές.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top