Βόλος: Ξυλοκόπησε άγρια την επτά μηνών έγκυο σύζυγό του

Η γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο - Αγωνία για το άλλο παιδάκι της

περιπολικο

Μητέρα στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της. Ανησυχία για το 17 μηνών πρωτότοκο παιδάκι της που έμεινε μόνο του.

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έχει συνταράξει τη μικρή κοινωνία του Βόλου. Άνδρας ξυλοκόπησε τη σύζυγό του που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, η νεαρή μητέρα, που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης, ξυλοφορτώθηκε άγρια από τον σύζυγό της το απόγευμα της Πέμπτης στον Αλμυρό.

Η μητέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές και γυναικολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι καλά στην υγεία της αυτή και το έμβρυο. Η υγεία τους ευτυχώς δεν διατρέχει κανέναν κίδυνο.

Μετά το περιστατικό, η αστυνομία συνέλαβε τον σύζυγό της. 

Βόλος: Αγωνία για το 17 μηνών πρωτότοκο παιδάκι της

Την ίδια ώρα, αγωνία επικρατεί και το άλλο παιδί της οικογένειας, ένα παιδάκι μόλις 17 μηνών που έχει μείνει μόνο του μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, εκτός από τη μητέρα του που νοσηλεύεται και τον πατέρα του που είναι στη φυλακή, το παιδάκι δεν έχει άλλο κοντινό πρόσωπο να το φροντίσει αυτή τη δύσκολη στιγμή. 

Τελικά, μετά από συνεννόηση της εισαγγελίας με τη διοίκηση του νοσοκομείου, το παιδάκι μεταφέρθηκε σε ειδικό χώρο στο τμήμα νεογνών, δίπλα στη μητέρα του, η οποία θα παραμείνει στο Αχιλλοπούλειο για παρακολούθηση τουλάχιστον ένα 24ωρο ακόμη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top