Τα μηνύματα Δήμητρας - Μάνου για τα βίαια ξεσπάσματα του Δασκαλάκη

Η απάντηση του Μάνου στο εξώδικο της Ρούλας Πισπιρίγκου

Νέα μηνύματα που ήρθαν στο «φως» δείχνουν ότι υπήρχαν μεγάλες εντάσεις στο ζεύγος Δασκαλάκη. Αυτό είχε ισχυριστεί, άλλωστε, και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, κάνοντας λόγω για ενδοοικογενειακή βία. Πιθανόν αύριο ο Μάνος Δασκαλάκης  θα απαντήει στο εξώδικο της πρώην συζύγου του. 

Πάτρα: «Η Ρούλα χρειάζεται βοήθεια ψυχιάτρου» - Ο διάλογος Μάνου με γιατρό

Μηνύματα που αντάλλαξαν ο Μάνος Δασκαλάκης με τη Δήμητρα Πισπιρίγκου ενισχύουν τον ισχυρισμό της μητέρας της ότι η Ρούλα υπήρξε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της. 

Η λεπτομέρεια για την κεταμίνη που «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», από συγκεκριμένη συνομιλία μεταξύ του Δασκαλάκη και της Δήμητρας, προκύπτει ότι Μάνος και Ρούλα είχαν ένταση μεταξύ τους, ενώ από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνει κανείς ότι υπήρξε περιστατικό βίας:

Μάνος: Θα της την αφήσω τη βέρα όταν θα έρθω να πάρω και τα υπόλοιπα κάποια στιγμή, Δήμητρα... Άσε να περάσουν λίγες μέρες... Όσο για τα χθεσινά, για να φτάσω σε αυτό το σημείο, που δεν έπρεπε ποτέ να φτάσω και το έχω μετανιώσει, μπορείς να καταλάβεις πώς ήμασταν...  Ξέρεις πόσο ήρεμος είμαι...

Δήμητρα: Δεν είναι καλό αυτό το κινητό για να το έχει η Ρούλα και το ξέρεις!!!Μπορεί να το έχεις μετανιώσει, που δεν λέει τίποτα για εμάς, δεν έπρεπε καν να κάνεις την κίνηση. Και άμα είχες νεύρα, ας βάραγες το κεφάλι σου στον τοίχο! Τελείωσε τώρα! Τα ρούχα σου και τα πράγματά σου είναι όλα μέσα, δεν έχεις κάτι άλλο να πάρεις, εκτός από τα καλοκαιρινά που θα τα πάρεις όταν τα κατεβάσει.

Μάνος Δασκαλάκης - Ρούλα Πισπιρίγκου

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου είχε πει στην εκπομπή ότι ο Μάνος είχε εγκαταλείψει τη συζυγική στέγη, λόγω «ενδοοικογενειακής βίας», χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Είχε προσθέσει ότι η κόρη της δεν απευθύνθηκε στην αστυνομία, γιατί ο Μάνος ήταν «χειριστικός». Από την πλευρά της, η Ρούλα Πισπιρίγκου, είχε διαψεύσει τη μητέρα της, με δήλωσή της στον Γιώργο Σόμπολο, στον οποίο είπε ότι ο Μάνος ουδέποτε την κακοποίησε.

Πάτρα: Τι θα απαντήσει ο Μάνος Δασκαλάκης στο εξώδικο της Ρούλας 

Ο Μάνος Δασκαλάκης δε θα αφήσει αναπάντητο το εξώδικο που του απέστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσω του οποίου αφενός τον κατηγορεί ότι αυτός διαρρέει τα μηνύματα και τις συνομιλίες τους και ότι έχει αφήσει στην τύχη τους τα μνήματα των παιδιών και αφετέρου τον καλεί να μαζέψει τα πράγματά του από το σπίτι.

Ο πατέρας των τριών παιδιών, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στην εκπομπή ο Πέτρος Κουσουλός, θα απαντήσει πιθανόν αύριο στο εξώδικο της πρώην γυναίκας του. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, ο Μάνος Δασκαλάκης θα απαντά και στα τρία ζητήματα που του έθεσε η Ρούλα.

«Από τα προσωπικά αντικείμενά του, ο κ. Δασκαλάκης δε θέλει τίποτα, παρά μόνο έναν φάκελο με προσωπικά έγγραφα που βρίσκεται πάνω στο ψυγείο του σπιτιού, και δε θα διεκδικήσει τίποτα από τα πράγματα που είχαν μαζί», αποκάλυψε ο κ. Κουσουλός.

Αναφορικά με το κινητό τηλέφωνο, προηγμένης τεχνολογίας και ιδιαίτερα ακριβό που είναι στα στοιχεία της κατηγορούμενης, φέρεται να μην το χρησιμοποιούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος θα διευθετήσει και τους λογαριασμούς που είναι απλήρωτοι.

Τέλος, αναφορικά με τους οικογενειακούς τάφους, ο Μάνος Δασκαλάκης θα πει ότι δε χρειάζεται υπόμνηση για να τακτοποιήσει τα μνήματα των παιδιών του και ότι έχει ήδη μεριμνήσει.

«Το συγκεκριμένο εξώδικο είναι άνευ λόγου και αιτίας», φέρεται να ισχυρίστηκε η πλευρά του Δασκαλάκη για την απόφαση της Ρούλας να του στείλει εξώδικο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top