Πάτρα: «Η Ρούλα χρειάζεται βοήθεια ψυχιάτρου» - Ο διάλογος Μάνου με γιατρό

Πώς αντέδρασε ο Δασκαλάκης - Εκταφή της Τζωρτζίνας ζητούν οι ιατροδικαστές

Αποκαλυπτικός διάλογος του Μάνου Δασκαλάκη με γιατρό για την ψυχιατρική βοήθεια που χρειαζόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου - Βίντεο Alpha

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για το θρίλερ της Πάτρας και τους θανάτους των τριών κοριτσιών έρχονται καθημερινά στο «φως». Αυτή τη φορά, έρχονται στην επιφάνεια αποκαλυπτικοί διάλογοι του Μάνου Δασκαλάκη με γιατρό, ο οποίος τον είχε προειδοποιήσει ότι κάτι δεν πάει καλά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Την ίδια ώρα, οι ιατροδικαστές ζητούν εκταφή της Τζωρτζίνας για να διερευνηθούν και άλλες τοξικές ουσίες.

Η λεπτομέρεια για την κεταμίνη που «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου

Ερωτήματα για τη σχέση του ζεύγους Δασκαλάκη προκύπτουν μέσω συνομιλίας του Μάνου με γιατρό που έφερε στο «φως» ο Alpha. Όπως φαίνεται μέσα από αυτή, ο γιατρός χτύπησε «καμπανάκι» στον Μάνο για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά την ανακοπή της Τζωρτζίνας. Στη συζήτηση που είχαν προσπάθησε να τον αφυπνίσει, επισημαίνοντάς του πως η μητέρα χρειάζεται βοήθεια από ψυχίατρο

Πάτρα: Γιατί η Τζωρτζίνα δεν ήθελε να δει τον Μάνο Δασκαλάκη στο νοσοκομείο

Ρούλα Πισπιρίγκου - Τζωρτζίνα

Πάτρα: Σοκάρει ο διάλογος Μάνου - γιατρού για ψυχιατρική βοήθεια στη Ρούλα 

Γιατρός: Η Ρούλα θέλει βοήθεια.

Μάνος: Η Ρούλα μια στιγμή μου μίλησε, μου είπε ότι άκουσε, δεν θα μπω σ’ αυτή τη διαδικασία για το τι άκουσε και δεν με ενδιαφέρει ειλικρινά.

Γιατρός: Μιλήσαμε αρκετή ώρα όμως.

Μάνος: Ναι, μου το είπε.

Γιατρός: Ένιωσα ότι θα ήταν καλό, μια μάνα η οποία…

Μάνος: Ακούστε με, προχθές με τον ψυχίατρο, η Ρούλα ήθελε να σας πάρει τηλέφωνο, είχε πολλά νεύρα. Της είπατε να πάει να της πει πώς να διαχειριστεί το παιδί μετά. Ο ψυχίατρος δεν της είπε τίποτα για το παιδί. Τη ρωτούσε μόνο αν έχει αποπειραθεί ν’ αυτοκτονήσει, αν βλέπει δράκους στο κεφάλι του άνδρα της και αν βλέπει φωτιές στα μάτια του άνδρα της. Μόνο για το παιδί δεν της είπε κάτι.

Γιατρός: Εμείς πήραμε τηλέφωνο και είπαμε «έχουμε μία μαμά η οποία έχει περάσει δύο δύσκολες καταστάσεις παιδιών, δύο απώλειες παιδιών και ήρθε μια τρίτη ανακοπή και θέλουμε να τη βοηθήσουμε στα πλαίσια αυτής της κατάστασης».

Δικηγόρος Πισπιρίγκου: «Τα SMS είναι αληθινά - Θα μπουν στη δικογραφία»

Μάνος: Σας λέω τι ρώταγε τη Ρούλα, αυτός ο γιατρός.

Γιατρός: Άρα δεν βοήθησε;

Μάνος: Όταν μπήκα εγώ μέσα μου λέει «η γυναίκα σου είναι ικανή ν’ αυτοκτονήσει; Να κάνει κακό στον εαυτό της»; Του λέω όχι. Αντί να μας πει κάτι για το παιδί, προσπαθούσε να δει αν είναι τρελή η Ρούλα.

Γιατρός: Μη λες τρελή.

Ρούλα Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, Τζωρτζίνας

Μάνος: Κοιτάξτε γιατρέ, μπορεί τον τελευταίο χρόνο να γίνονται κάποια πράγματα που δεν τα ξέρετε γιατί θεωρούμε ότι δεν σας αφορούν τα προσωπικά μας, εννοείται ότι δεν σας αφορούν, από εκεί και πέρα είμαστε ο ένας 28 ετών, ο άλλος 32 ετών και ξέρουμε τι θέλει το παιδί μας.

Και για το καλό του παιδιού μας, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Γιατί μας έχει μείνει μόνο αυτό το παιδί. Το τι έχουμε μεταξύ μας, θα το βρούμε εμείς. Από εκεί και πέρα, μακάρι να ήταν όλες οι γυναίκες σαν τη Ρούλα.

Γιατρός: Όταν έρχεται μια μητέρα και έχει αυτή την εικόνα, εγώ οφείλω σαν γιατρός να το διερευνήσω αυτό το πράγμα. Όταν υπάρχουν χίλια περιστατικά και ξέρω τι σημαίνει όταν έχεις το παιδί σου, πρέπει να δω τι έχει, μήπως έχει μία μανιοκατάθλιψη και πρέπει να τη βοηθήσουμε.

Αυτό ζητήσαμε, όχι για το παιδί. Δε ζητήσαμε παιδοψυχίατρο. Ζητήσαμε να δουν αν αυτή η μανούλα θέλει βοήθεια για να μπορεί να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση.

Μάνος: Ο ψυχίατρος δεν κατάφερε τίποτα. Παρά μόνο να την κάνει να γελάσει μαζί του. Είμαι 8 χρόνια με τη Ρούλα. Στο πρώτο παιδί ήταν μια Ρούλα μέσα στο σπίτι που έκλαιγε, βγαίναμε έξω και γέλαγε. Ήταν το κρύο με τη ζέστη. Και μέσα στο σπίτι έκλαιγε και πήγαινε η Τζωρτζίνα και της έλεγε «μάνα κοίτα εγώ με τον μπαμπά είμαστε δυνατοί».

Αυτό προσπαθούσαμε να περάσουμε στο παιδί. Της έλεγα, «πήγαινε πες στη μαμά ότι είμαστε δυνατοί εμείς και δεν κλαίμε». Εγώ έχω μία άλλη νοοτροπία, που δεν θα δικαιολογηθώ γι αυτό, είμαι της άποψης ότι όταν φεύγει ένας άνθρωπος, δεν μπορείς να μένεις σ΄αυτό, πρέπει να συνεχίσεις τη ζωή σου, γιατί έχεις άλλον έναν ή άλλους δύο ή άλλους τρεις. Κανένας δεν ξέρει τι κάνω εγώ στο σπίτι μου.

Ρούλα Πισπιρίγκου και Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο

Πάτρα: Εκταφή της Τζωρτζίνας ζητούν οι ιατροδικαστές - Ψάχνουν να βρουν και άλλες τοξικές ουσίες

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ιατροδικαστές έχουν ζητήσει εκταφή της σορού της μικρής Τζωρτζίνας, προκειμένου να συλλεχθούν τρίχες από το παιδί, για να διαπιστωθεί πόσες φορές είχε χορηγηθεί κεταμίνη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, έχει καθυστερήσει η λήψη τριχών, ώστε να διαπιστωθεί ποιες φαρμακευτικές ουσίες, πιθανόν δηλητηριώδεις, της έχουν χορηγηθεί. 

Σημειώνεται πως από τις καταθέσεις ιατρών από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο καταγράφεται ότι η Τζωρτζίνα εμφάνιζε και άλλα περίεργα συμπτώματα, που πιθανότατα να οφείλονται στην μακρόχρονη χορήγηση κάποιας τοξικής ουσίας.

Εκταφή της Τζωρτζίνας ζητούν οι ιατροδικαστές - Βίντεο Mega
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top