Δικηγόρος Πισπιρίγκου: «Τα SMS είναι αληθινά - Θα μπουν στη δικογραφία»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ενοχλήθηκε από τα μηνύματα που δημοσιοποιήθηκαν

Σαν «βόμβα» έσκασε σήμερα η είδηση ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε εξώδικο στον Μάνο Δασκαλάκη

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης μητέρας, Όθωνας Παπαδόπουλος, την επισκέφτηκε το μεσημέρι στις φυλακές Κορυδαλλού. Συζήτησε μαζί της για τα περιβόητα SMS που είδαν το φως της δημοσιότητας και εντάχθηκαν στη δικογραφία. Βγαίνοντας από το επισκεπτήριο, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε πως τα μηνύματα της Ρούλας με τον Μάνο και την αδερφή της «είναι αληθινά και ο καθένας μπορεί να τα ερμηνεύσει όπως θέλει». 

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Άμα έχεις ενοχές τράβα αυτοκτόνα» έλεγε στην αδερφή της

«Είναι ένα από τα πολλά τεχνικού περιεχομένου ζητήματα τα οποία εξετάζονται λεπτομερώς και με προσοχή. Άλλοι λένε κάτι με τον έναν τρόπο άλλοι το λένε με τον άλλον. Είναι το αποτέλεσμα του γεγονότος ότι η έρευνα είναι ακόμα ανοιχτή, δεν έχει οδηγήσει σε αδιάσειστο ξεκάθαρο συμπέρασμα, ερευνάται από όλες τις πλευρές και δεν υπάρχει απάντηση στο ερώτημα ακόμη» είπε αρχικά ο Ο. Παπαδόπουλος.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ενοχλήθηκε από τα μηνύματα που δημοσιοποιήθηκαν 

Κατερινόπουλος: Ο Μάνος και η Ρούλα «κρατάνε» ο ένας τον άλλο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται πως ενοχλήθηκε από τη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων της, ενώ «φωτογραφίζει» τον Μάνο Δασκαλάκη ως υπεύθυνο, μέσω του εξώδικου. 

Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης

«Στην αρχή την ενόχλησε η δημοσιοποίηση των μηνυμάτων αυτών, στον βαθμό που περιελάμβαναν κάποιες προσωπικές σκέψεις και συναισθήματά της, τα οποία εξέφραζε μέσα από αυτά τα μηνύματα», σχολιάζει επίσης ο δικηγόρος της. 

Ο κ. Παπαδόπουλος υποστηρίζει πως υπάρχουν πολλά τεχνικά ζητήματα που δεν έχουν διευκρινιστεί στη δικογραφία, όπως η ώρα θανάτου της Τζωρτζίνας. 

«Υπάρχει αγωνία για τις εξελίξεις και για την προσπάθεια απόδειξης των ισχυρισμών της και τίποτα περισσότερο», είπε ο ίδιος για τις σκέψεις της κατηγορουμένης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top