Πάτρα: Γιατί η Τζωρτζίνα δεν ήθελε να δει τον Μάνο Δασκαλάκη στο νοσοκομείο

Ποιο ήταν το άτομο που τηλεφώνησε η Ρούλα μετά την ανακοπή του παιδιού

Οι αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας δεν έχουν τέλος. Ποιο ήταν το πρώτο άτομο που κάλεσε η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και γιατί το παιδί δεν ήθελε να δει καθόλου τον πατέρα του. 

Μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής TLIVE γίνονται γνωστές οι κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την πρώτη ανακοπή που έπαθε η μικρή Τζωρτζίνα τον Απρίλιο του 2021, η οποία οδήγησε και στην πολύμηνη νοσηλεία της. 

Πάτρα: Το εξώδικο της Ρούλας στον Μάνο για τους τάφους των παιδιών

Η μητέρα από την Πάτρα κάλεσε πρώτα το 166 για να μάθει ποιο νοσοκομείο εφημερεύει. Στη συνέχεια, κάλεσε τον οικογενειακό δικηγόρο της, κ. Ιωάννη Κόττα, διότι ο Μάνος Δασκαλάκης ήθελε να πάει στο νοσοκομείο να δει τη Τζωρτζίνα, κάτι όμως που η μικρή δεν ήθελε. Έτσι, η μητέρα είχε απευθυνθεί στον δικηγόρο προκειμένου να την καθοδηγήσει.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Άμα έχεις ενοχές τράβα αυτοκτόνα» έλεγε στην αδερφή της

Πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν πως η Τζωρτζίνα είχε δει λίγες μέρες πριν τον Μάνο να χτυπά τη μητέρα της και για αυτόν τον λόγο δεν ήθελε καθόλου τον πατέρα της στο νοσοκομείο. Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου είχε επίσης δηλώσει στο παρελθόν πως ο Μάνος είχε χτυπήσει τη σύζυγό του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top