Εντυπωσιακή άσκηση Ελλήνων και Αμερικανών κομάντος

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ενισχύουν την αεροπορική δύναμή τους στην Aν.Μεσόγειο

Η Ουάσιγκτον ενισχύει την παρουσία της στην ανατολική Μεσόγειο, εξαιτίας και της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. Τον Ιούλιο αναμένονται αμερικανικά αεροσκάφη F-35 και F-15 στη Σούδα, για να πάρουν μέρος σε ασκήσεις και επιχειρήσεις. Σε κάθε περίπτωση  πάντως, η εκπαίδευση ελληνικών και αμερικανικών δυνάμεων στη χώρα μας, είναι συνεχής και εντατική. 

Σκότωσαν Ιορδανή δημοσιογράφο του Al Jazeera με μία σφαίρα στο κεφάλι

Έλληνες και Αμερικανοί κομάντος ολοκλήρωσαν σήμερα την άσκηση «STOLEN CERBERUS»  που έγινε τις τελευταίες μέρες σε Μέγαρα, Νέα Πέραμο, Λάρισα, Ρόδο και Λήμνο. 

Αλεξιπτωτιστές από τις δύο χώρες συνεργάστηκαν άψογα για μια ακόμη χρονιά, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο της εκπαίδευσής τους. 

Ο Έλον Μασκ θα ξεμπλοκάρει τον Ντόναλντ Τραμπ από το Twitter

Έρχονται Αμερικάνικα F-35 στη Σούλα τον Ιούλιο 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ενισχύουν την αεροπορική δύναμή τους στην ανατολική Μεσόγειο και λόγω Ουκρανίας. 

Στη σκιά της νέας ελληνοαμερικανικής συμφωνίας που ψηφίζεται αύριο στη Βουλή, σύμφωνα με την εφημερίδα «καθημερινή», αμερικανικά μαχητικά F-35 και F-15 αναμένεται να εγκατασταθούν στη Σούδα, στα μέσα Ιουλίου, μετά από αίτημα της Ουάσιγκτον προς την Αθήνα.  
 

Τσούνης: Πρέπει να είμαστε ενωμένοι κόντρα στις δυνάμεις του Σκοτούς

Μετά τον  Νίκο Δένδια που δέχθηκε χθες στο υπουργείο Εξωτερικών το νέο Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, ήταν σήμερα η σειρά του Νίκου Παναγιωτόπουλου να συναντηθεί στο Πεντάγωνο με τον Τζορτζ Τσούνη.  

Χθες ο Αμερικανός πρέσβης, σε εκδήλωση που έκανε στην πρεσβευτική κατοικία, αναφέρθηκε στον πόλεμο στην Ουκρανία, χαρακτηρίζοντας εμμέσως τη Ρωσία, ως δύναμη του σκότους.  

«Όλες οι Δημοκρατίες παγκοσμίως έχουν την ιερή υποχρέωση να προάγουν τα δημοκρατικά ιδανικά και να σταθούν ενωμένες ενάντια σε αυτές τις δυνάμεις του σκότους που επιδιώκουν να ανατρέψουν τη βασισμένη σε διεθνείς κανόνες τάξη, ασφάλεια και ευημερία που κερδίσαμε εδώ και δύο γενιές». 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top