«Η Καρολάιν με χτυπούσε» - Προκλητικός ο Μπάμπης στην απολογία του

Δάκρυσε για τη Λυδία και τα προβλήματα στην εγκυμοσύνη της Καρολάιν

Τι υποστήριξε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην απολογία του - Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Με την απολογία του Μπάμπη Αναγνωστοπούλου συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τη στυγερή δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, πριν από έναν ακριβώς χρόνο. Ο πιλότος αναφέρθηκε στην αποβολή της 20χρονης, τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη με το δεύτερο παιδί, τη μικρή Λυδία, και τα ξεσπάσματα που περιέγραφε η άτυχη μητέρα στο ημερολόγιό της.

«Πόσες φορές να πω συγγνώμη;» - Με λυγμούς ξεκίνησε ο Μπάμπης την απολογία

Μαραθώνια είναι η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν πριν απαντήσει τις ερωτήσεις της προέδρου, θέλησε να μιλήσει για τον έρωτά του με την κοπέλα και να κάνει μια «κατάθεση ψυχής», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Σήμερα η απολογία του πιλότου, έναν χρόνο από τη δολοφονία της Καρολάιν

«Για αυτό που εξετάζουμε σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε προς τον εαυτό μου, αυτό που χάθηκε ήταν αναντικατάστατο. Δεν άξιζε ούτε στην ίδια, ούτε στο σκυλάκι μας. Δεν υπάρχουν αρκετές συγγνώμες προς κανέναν, ούτε προς την Καρολάιν», είπε ο πιλότος, αρχίζοντας την απολογία του.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην γνωριμία τους το 2018, στα πρώτα στάδια της σχέσης τους και την απόφασή τους να παντρευτούν κρυφά από όλους στην Πορτογαλία, επαναλαμβάνοντας διαρκώς πόσο πολύ την αγαπά και την εκτιμά σαν άνθρωπο και πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της.

Γλυκά Νερά: Τι έδειξε η κάρτα μνήμης της κάμερας, που αφαίρεσε ο Μπάμπης

Γλυκά Νερά: Τα προβλήματα στην εγκυμοσύνη της Καρολάιν στη Λυδία 

Αφού περιέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν σαν ζευγάρι όταν η Καρολάιν απέβαλε στην πρώτη εγκυμοσύνη, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναφέρθηκε με κλάματα στα προβλήματα που αντιμετώπισε η 20χρονη, όταν έμεινε έγκυος στη μικρή Λυδία.

«Η Λυδία  είναι το δεύτερο παιδί. Μιλούσαμε για το χαμένο μας παιδί. Στη Λυδία δεν μπορούσα να το αντέξω. Συναισθηματικά είχα σπάσει. Με το δεύτερο παιδί είχαμε αγωνία να πάνε όλα καλά. Ο γιατρός μας είπε ότι και αυτό το παιδί είχε μία ειδική πάθηση. Σε εκείνη τη φάση η Καρολάιν ήταν ήδη 3,5 μηνών έγκυος», υποστήριξε ο κατηγορούμενος. 

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, ο γιατρός τούς είχε περιγράψει ότι η κοπέλα θα έχει μια δύσκολη εγκυμοσύνη, αφού ένα κομμάτι του εντέρου του μωρού ήταν έξω από το κορμί του. 

Όπως φεύγαμε, μπήκαμε μέσα στο αμάξι και η Καρολάιν άρχισε να λέει ότι πρέπει να βρούμε το καλύτερο κέντρο για να σώσουμε το παιδί μας. "Κανείς δε θα πάρει μακριά το παιδί μου", είχε πει... 

Ακόμα, υποστήριξε ότι η περίοδος μετά τη γέννηση της Λυδίας ήταν δύσκολη, αφού το παιδί έμεινε έναν μήνα σε μονάδα εντατικής φροντίδας. 

Γλυκά Νερά έγκλημα

Γλυκά Νερά: Οι δυσκολίες μετά την αποβολή στην πρώτη εγκυμοσύνη

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναφέρθηκε εκτενώς στην πρώτη εγκυμοσύνη της Καρολάιν και την την αποβολή  που είχε, η οποία τους συνέτριψε.

«Όταν μάθαμε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί ήταν μεγάλο το σοκ. Ο γάμος ήταν κάτι το οποίο σχεδιάζαμε, αλλά ήταν πολύ νωρίς για να έχουμε παιδί. Ήταν νωρίς όχι μονο λόγω της ηλικίας της, αλλά επίσης γιατί δεν είχαμε ζήσει πολύ χρόνο μαζί. Γνωρίζαμε ότι η εγκυμοσύνη θα συνέβαινε σε κάποιο σημείο χρονικό, αλλά φοβόμασταν πως το παιδί θα άλλαζε τα σχέδια μας, θα επηρέαζε τα σχέδια μας, τα ταξίδια μας, τις σπουδές της.

Ανακοινώσαμε στους γονείς μας ότι ήταν έγκυος. Πήγαμε στην Αλόννησο και περάσαμε χρόνο μαζί με τους γονείς της Καρολάιν. Ήταν πολύ κοντά με τη μητέρα της και πολύ χαρούμενη που θα αποκτήσει εγγόνι. Τον Σεπτέμβριο μάθαμε ότι υπήρχε ένα πρόβλημα με την εγκυμοσύνη. Πήγαμε σε γυναικολόγο και εκεί αντιληφθήκαμε ότι το παιδί δεν είχε σφυγμό και έχει πεθάνει», πρόσθεσε ο γυναικοκτόνος.

Το Σάββατο βράδυ έγινε η αποβολή του εμβρύου στο δωμάτιο της.  Είδαμε το νεκρό παιδί μπροστά μας. Το βάλαμε σε ένα κουτί από λουλούδια και πήγαμε να το θάψουμε.

Τέλος, ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι άρχισε να συνηθίζει στην ιδέα ενός παιδιού, όταν ξεκίνησαν να επισκέπτονται καταστήματα με μωρουδιακά: «Θέλαμε το παιδί να πολλαπλασιάσει την ευτυχισμένη μας ζωή», επεσήμανε.

Γλυκά Νερά Καρολάιν και Λυδία

Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν με χτυπούσε»

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος περιέγραψε καθ΄όλη τη διάρκεια της απολογίας του μια σχέση χωρίς προβλήματα, όπως επεσήμανε και η πρόεδρος. Ωστόσο, έφερε στο προσκήνιο το ημερολόγιο της Καρολάιν, στο οποίο περιέγραφε μια διαφορετική σχέση, με προβλήματα, εντάσεις και τσακωμούς.

Θέλοντας να απαντήσει σε αυτή την εκδοχή, ο Αναγνωστόπουλος ισχυρίστηκε ότι πράγματα είχαν προβλήματα, αλλά όχι σοβαρά και ότι η Καρολάιν είχε ξεσπάσματα:

Κατά διαστήματα, όταν η Κάρολαϊν ξεσπούσε, της έλεγα ότι δεν είναι ο εαυτός της. Καταλάβαινα όταν μου επιτίθετο λεκτικά ότι είχε τραβήξει πολλά και δε με ένοιαζε να ξεσπα σε εμένα, την καταλάβαινα. Δεν της μιλούσα άσχημα. Κάποιες φορές ήταν θυμωμένη και έχανε τον έλεγχο.

«Υπήρχαν λόγοι... Καταλάβαινα τα ξεσπάσματα της γιατί ήταν 18 χρόνων. Έτσι τη δικαιολογούσα. Το είδατε στο ημερολόγιο», πρόσθεσε ο πιλότος. 

Η προέδρος επέμεινε να ρωτά τον πιλότο σχετικά με τις αναφορές της Καρολάιν στο ημερολόγιό της ότι τον χτυπούσε και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος: 

Μπάμπης: Θέλαμε έναν άνθρωπο να μας εξηγήσει γιατί υπάρχουν αυτά τα βίαια ξεσπάσματα, η βια, οι βωμολοχίες…
Πρόεδρος: Δηλαδή τι σας έκανε;
Μπάμπης: Με χτυπούσε 
Πρόεδρος: Άφηνε σημάδια;
Μπάμπης: Όχι, δεν ξέρω αν δεν έβαζα τα χέρια μου μπροστά.
Πρόεδρος: Γιατί σας επιτίθεται όμως;
Μπάμπης: Δεν ξέρω .
Πρόεδρος: Συνήθως κάνουμε επίθεση όπου φοβόμαστε, όπου νιώθουμε απειλή. 
Μπάμπης: Δε θα το έλεγα απειλή. Υπήρχαν βίαιες εξάρσεις θυμού από την εφηβική ηλικία. Το έλεγε και η ίδια.
Πρόεδρος: Αυτή τη βια την είχατε δει από νωρίς; Δε μου αναφέρατε κάτι;
Μπάμπης: Δεν το θεωρούσα προβληματικό. 
Πρόεδρος: Ε, πώς δεν είναι προβληματικό να σας χτυπάει κάποιος;
Μπάμπης: Δεν υπήρχε περιστατικό βίας πριν την περίοδο που συζητάμε. Μπορεί να νευρίαζε έντονα, να φώναζε και μετά να ζητούσε συγγνώμη. 

Η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου συνεχίζεται...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top