Μονεμβασιά: Σήμερα η κηδεία των θυμάτων - Αρνείται να εξεταστεί ο δράστης

Απολογείται ο 52χρονος που σε αμόκ παρέσυρε και σκότωσε δύο άτομα

Εικόνες ντοκουμέντα από το σημείο όπου βρήκαν τραγικό θάνατο οι δύο άνδρες στη Μονεμβασιά. Υπήρχε και δεύτερο άτομο στο μοιραίο αυτοκίνητο; - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σήμερα η κηδεία των δύο ανδρών που βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν παρασύρθηκαν από οδηγό αυτοκινήτου που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ στη Μονεμβασιά. Την ίδια ώρα, ο 52χρονος οδηγός που αρνείται να υποβληθεί σε τοξικολογικές και ψυχιατρικές εξετάσεις, αναμένεται να καταθέσει στις αρχές.

Μονεμβασιά: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπήρχε συνοδηγός

Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ο δράστης της απίστευτης δολοφονίας των δύο 77χρονων, που παρασύρθηκαν από το αυτοκίνητό του, βρίσκοντας τραγικό θάνατο. Ο 52χρονος εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν θυμάται τίποτα από το μοιραίο βράδυ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται να υποβληθεί σε τοξικολογικές και ψυχιατρικές εξετάσεις.

Σημειώνεται ότι ο δράστης ισχυρίστηκε ότι είχε λάβει κορτιζόνη τις προηγούμενες ημέρες για τους πόνους που είχε στη μέση και εικάζει ότι η συμπεριφορά του ενδέχεται να είναι παρενέργεια της φαρμακευτικής αγωγής του.

 Μονεμβασιά δράστης

Την ώρα της απολογίας του δράστη που έσπειρε τον θάνατο στη Μονεμβασιά, συγγενείς και φίλοι των δύο άτυχων ανδρών θα λένε το τελευταίο «αντίο» στα θύματα της επίθεσης. 

Μονεμβασιά: Υπήρχε και δεύτερο άτομο στο αυτοκίνητο του δράστη;

Την ίδια ώρα, πάντως, μάρτυρας που ήταν στο σημείο του θανατηφόρου περιστατικού, ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι ακόμα ένας άνδρας με λευκή μπλούζα επέβαινε στο φονικό όχημα.

Κάτι που -αν ισχύει- ενισχύει την πιθανότητα να υπάρχουν συνεργός.

Μονεμβασιά

Στιγμιότυπο από το σημείο όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία στη Μονεμβασιά

Μονεμβασιά: «Πάτησε το κεφάλι του τραυματία» - Σοκάρουν τα στοιχεία της δικογραφίας

Σοκάρουν τα στοιχεία της δικογραφίας για την τραγωδία στη Μονεμβασιά, αφού οι μαρτυρίες και οι καταθέσεις περιγράφουν τη φρίκη που έζησαν τα δύο θύματα, σύμφωνα με πληροφορίες.  Χαρακτηριστικές είναι οι φράσεις μαρτύρων: «Πάτησε στο κεφάλι τον τραυματία με την πίσω ρόδα», «Δεν είχε επαφή με το περιβάλλον», αναφέρεται μεταξύ άλλων στη δικογραφία.

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος  χτύπησε τους δύο ηλικιωμένους που επέβαιναν σε μηχανάκι, τραυμάτισε τον έναν και παρέσυρε τον άλλον με το αυτοκίνητό του για περίπου 300 μέτρα. Μετά από λίγα λεπτά, έκανε αναστροφή και επέστρεψε στο σημείο όπου κοιτόταν τραυματισμένος ο άλλος και τον αποτελείωσε, παρασύροντάς τον και αυτόν για μεγάλη απόσταση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top