Γλυκά Νερά: Ο πιλότος φωτογράφισε όλο το σπίτι αφού έφυγε η αστυνομία!

Άγνωστοι οι λόγοι που το έκανε - Ξεκινά η απολογία του Μ. Αναγνωστόπουλου

Όλη η Ελλάδα περιμένει αύριο την απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος σκότωσε πριν από έναν χρόνο την σύζυγό του, Καρολάιν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά

«Άνοιξε» το ημερολόγιο της Καρολάιν: Έβαλε τα κλάματα ο Αναγνωστόπουλος

Στο μεταξύ, στο φως έρχονται συνεχώς συγκλονιστικά ντοκουμέντα σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση. Το Star και η Τασούλα Παπανικολάου αποκάλυψαν σήμερα πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, αφού σκότωσε την Καρολάιν και σκηνοθέτησε μία ολόκληρη ληστεία, είχε φωτογραφίσει με το κινητό τους κάθε γωνία του σπιτιού τους για ανεξήγητο λόγο. 

Συγκεκριμένα, η αστυνομία είχε έρθει στο σπίτι και είχε περάσει όλες τις επιφάνειες με σήμανση προκειμένου να βρεθούν τα αποτυπώματα των υποτιθέμενων ληστών. Όταν έφυγαν οι αστυνομικοί ο γυναικοκτόνος φέρεται να μπήκε στη μεζονέτα και να φωτογράφησε όλους τους χώρους.

Γλυκά Νερά: Τι έδειξε η κάρτα μνήμης της κάμερας, που αφαίρεσε ο Μπάμπης

Στο κινητό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι αρχές έχουν βρει αμέτρητες φωτογραφίες της Καρολάιν. Φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της άτυχης κοπέλας, την ημέρα που βγήκε από το μαιευτήριο, τις διακοπές της με τον άντρα που της έκοψε τόσο άδικα το νήμα της ζωής. Αύριο, συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη γυναικοκτονία που σόκαρε όλη την Ελλάδα. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top