Ο Μάνος απαντά για τα μηνύματα και τις «απώλειες μετά από κάθε χωρισμό»

Τι αναφέρει ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη σχέση του ζευγαριού

Τη δική του απάντηση για τα μηνύματα που αντάλλαξε με τη Ρούλα και που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης. Τι λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω του δικηγόρου της για τις συνομιλίες. 

Πάτρα: Οι ανατριχιαστικές αναρτήσεις της Ρούλας για τη γιορτή της μητέρας

Στα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει Ρούλα και Μάνος μέσω Viber και που έφερε στο «φως» η εφημερίδα ΜΠΑΜ την Κυριακή, το ζευγάρι φαίνεται να διαπληκτίζεται έντονα, να ανταλλάσσει σκληρά λόγια ενώ λόγος γίνεται και για απόπειρα αυτοκτονίας της Ρούλας. 

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε ένα μήνυμα του Μάνου στο οποίο κάνει λόγο για «απώλειες», κάθε φορά που χώριζαν: «Τι θα γίνει τώρα, θα έχουμε από μια απώλεια, κάθε φορά που φεύγω από το σπίτι, είχε γράψει συγκεκριμένα στη Ρούλα Πισπιρίγκου. 

Tα SMS Πισπιρίγκου - Δασκάλακη: Θα έχουμε από μία απώλεια όποτε χωρίζουμε;

Ο Μάνος Δασκαλάκης θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς εννοούσε, καθώς δημιούργησε ερωτήματα για το αν αναφερόταν στους θανάτους των κοριτσιών. Όπως είπε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο οποίος επικοινώνησε με τον πατέρα των παιδιών, ο Μάνος ισχυρίστηκε ότι η συγκεκριμένη ατάκα αφορούσε την απόπειρα αυτοκτονίας που απειλούσε ότι θα κάνει η Ρούλα και όχι τις απώλειες των κοριτσιών. 

Ισχυρίστηκε ότι στον τελευταίο μεγάλο καβγά που είχε το ζευγάρι, είχε ήδη «χαθεί» η Ίριδα και φοβόταν ότι θα είχαν και δεύτερη απώλεια, αν η Ρούλα έκανε πράξη την απειλή της και έδινε τέλος στη ζωή της. 

Επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι δε συνδέει την εν λόγω επικοινωνία με τον θάνατο της Μαλένας ούτε, φυσικά, με την Τζωρτζίνα, αφού εκείνη την περίοδο ήταν ακόμη ζωντανή και νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

Μάνος Δασκαλάκης - Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Η απάντηση της Ρούλας για τα επίμαχα μηνύματα

Την εκδοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τα μηνύματα που προδίδουν τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη μετέφερε ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Η αντίδραση της Πισπιρίγκου για τα SMS με τον Μάνο

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», υπογράμμισε ότι οι συγκεκριμένες διαδικτυακές στιχομυθίες δεν αποτελούν κατηγορία για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Στα συγκεκριμένα μηνύματα δε βλέπω τίποτα που να συνδέεται άμεσα με το κατηγορητήριο. Υπάρχει μια περιρέουσα ατμόσφαιρα με το ζευγάρι τότε, ωστόσο, ήταν και η καραντίνα το διάστημα εκείνο. Βρέθηκαν εγκλωβισμένοι κάτω από την ίδια στέγη και ήρθαν σε σύγκρουση, όπως τόσα άλλα ζευγάρια», είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

«Από την αρχή που ξεκίνησε η στάση της απέναντι στο κατηγορητήριο, η κ. Πισπιρίγκου έχει καταθέσει στις Αρχές ότι είχε διαρκή σκαμπανεβάσματα με τον σύζυγό της τα τελευταία δύο χρόνια», κατέληξε ο δικηγόρος, απαντώντας για τις αντιφάσεις της Ρούλας σε όσα έλεγε για τη σχέση της με τον Μάνο.

Τι απαντά ο Όθωνας Μεταξάς για τα μηνύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top