Η αντίδραση της Πισπιρίγκου για τα SMS με τον Μάνο

«Για έρευνα μέσω κλειδαρότρυπας» κάνει λόγο ο δικηγόρος της

Στις αρχές έχει παραδοθεί η άρση του απορρήτου, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα ΜΠΑΜ, πάνω από 3.500 μηνύματα στο viber ανάμεσα στον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν έντονη, μόλις έμαθε για τη δημοσιοποίησή των μηνυμάτων, που αντάλλασαν οι πρώην σύζυγοι από το 2019 έως το 2021, λίγο πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο.

Tα SMS Πισπιρίγκου - Δασκάλακη: Θα έχουμε από μία απώλεια όποτε χωρίζουμε;

«Πρόκειται για μηνύματα, σκέψεις και συναισθήματα, που αφορούν την προσωπική ζωή των συμμετεχόντων στις συγκεκριμένες συνομιλίες. Δεν έχουν καμία απολύτως σχέση και δεν μπορούν να συσχετιστούν στη συγκεκριμένη δικογραφία, που αφορά τα προς εξέταση ζητήματα», δηλώνει ο δικηγόρος της κας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Όπως τονίζει, «πρόκειται για μία έμμεση ματιά στα προβλήματα που αντιμετώπιζε το ζευγάρι και μία έρευνα μέσω της κλειδαρότρυπας, στα όσα συνέβαιναν μέσα στη συγκεκριμένη οικογένεια».

Συνομιλίες «φωτιά» του ζεύγους Δασκαλάκη - Τα μηνύματα Ρούλας και Δήμητρας

Οι σοκαριστικοί διάλογοι Μάνου και Ρούλας

Στις 5 Απριλίου 2021, λίγες ημέρες μετά το θάνατο της Ίριδας και τρεις ημέρες πριν η Τζωρτζίνα, εισαχθεί για πρώτη φορά στο νοσοκομειο η Ρούλα Πισπιρίγκου στέλνει μήνυμα στον Μάνο Δασκαλάκη ισχυριζόμενη ότι την προηγούμενη ημέρα την είχε χτυπήσει 

Ρούλα: «Επειδή με χτύπησες την προηγούμενη θα έρθω με τον πατέρα μου να δούμε τι θα πάρεις και αν θα μου αδειάσεις το σπίτι. Να πας στην αστυνομία να πεις τι, ότι μας απειλείς όλη μέρα;».

Πάτρα: «Καίνε» την Πισπιρίγκου τα πορίσματα για την Τζωρτζίνα

Μάνος: «Εγώ; Φέρε τον μπαμπά σου να δεις πως θα τον πάνε μέσα. Α, και σας κάνω ασφαλιστικά μόλις τώρα και θα έρθω με περιπολικό να τα πάρω. Ελάτε όλοι μαζί να χειροκροτήσουν εσένα αυτή τη φορά».

Ρούλα Πισπιρίγκου - Μάνος Δασκαλάκης

Σοκαριστικοί είναι οι διάλογοι της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη στα sms που αποκαλύφθηκαν

«Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μια απώλεια;»

Την επόμενη ημέρα στις 6 Απριλίου ακολουθεί ένας ακόμη αποκαλυπτικός διάλογος. Είναι ξεκάθαρο ότι  το ζευγάρι μετά το θάνατο της Ίριδας δεν ζει μαζί.

Πάτρα: Αυτός είναι ο λόγος που ο Μάνος Δασκαλάκης έχει «εξαφανιστεί»

Ρούλα: «Να μου προσέχεις το παιδί και να θυμάσαι ότι σε αγαπώ πολύ».

Μάνος: «Το παιδί που είναι; Αν κάνεις μα@@@ια, θα γίνει της πο@@@@ας. Τους παίρνω όλους τηλέφωνο και την αστυνομία τώρα. Θα γίνει της πο@@@@ας. Παίρνω τη μάνα σου. Το βράδυ θα πάω να πάρω το παιδί από το χωριό και μην τολμήσεις να μας ξαναενοχλήσεις, κάνε ότι γουστάρεις.

Πάτρα: Τα απειλητικά μηνύματα της Ρούλας στον Μάνο για την Τζωρτζίνα

«Άμα έχεις ενοχές, τράβα αυτοκτόνα. Δε θα μας κάνεις όλους μ@@@ι εσύ με το έτσι θέλω. Δεν είσαι καλά και ποτέ δεν ήσουν. Απόδειξέ το με αυτή τη κίνηση. Το έχεις ξανακάνει άλλες δυο φορές, δε σε φοβάμαι».

Λίγη ώρα αργότερα της στέλνει ακόμα ένα μήνυμα όπου, μεταξύ άλλων, γράφει:

Μάνος: «Δεν έχω σκοπό να σε ξεφτιλίσω άλλο, γύρνα στο παιδί. Ότι έκανες, έκανες. ότι έκανα, έκανα… Γύρνα στο παιδί γιατί χρειάζεται τη μάνα του… Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μια απώλεια δηλαδή; Σύνελθε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top