Συνομιλίες «φωτιά» του ζεύγους Δασκαλάκη - Τα μηνύματα Ρούλας και Δήμητρας

Τι έλεγε η Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο της Ίριδας - Γιατί ζήτησε το πανάκι

Νέα στοιχεία για τους θανάτους των τριών παιδιών στη Πάτρα και τη σχέση τη ζεύγους Δασκαλάκη έρχονται στο «φως». Τα μηνύματα με τον Μάνο και τη Δήμητρα «καίνε» την Πισπιρίγκου. Τι έλεγε για την Ίριδα και το πανάκι που βρέθηκε στην κούνια της.

Tα SMS Πισπιρίγκου - Δασκάλακη: Θα έχουμε από μία απώλεια όποτε χωρίζουμε;

Νέα αποκαλυπτκά μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη δημοσίευσε η εφημερίδα «Μπαμ». Από αυτά προκύπτουν ότι το πρώην ζευγάρι είχε καυγαδίσει, η Ρούλα είχε φύγει από το σπίτι και απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή της. 

Πάτρα: «Καίνε» την Πισπιρίγκου τα πορίσματα για την Τζωρτζίνα

Ανάμεσα στα μηνύματα αυτά, υπάρχει και μια συνομιλία της κατηγορούμενης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, με την αδερφή της, Δήμητρα, όσο ήταν με το παιδί μέσα στο Καραμανδάνειο.

Όπως προκύπτει από τον παρακάτω διάλογο, μέλημα της Ρούλας ήταν να ξέρει αν ο Μάνος φορούσε τη βέρα του ή αν την είχε βγάλει.

Πάτρα: Αυτός είναι ο λόγος που ο Μάνος Δασκαλάκης έχει «εξαφανιστεί»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μήπως πρόσεξες αν είχε βέρα σήμερα; Γιατί μου είπε την έχει βγάλει.

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Όχι δεν τον κοίταξα καθόλου.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Γ… ούτε εγώ. Έπεσαν οι σφυγμοί στο 70 και κοπάναγε αυτό…

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Άμα τον ξαναδούμε θα το κοιτάξω. Κοιμήθηκε το παιδί;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ευτυχώς ήταν η νοσηλεύτρια εδώ και μου λέει είναι που της πήρα πίεση, ναι τώρα…

Ρουλα Πισπιρίγκου - Μάνος Δασκαλάκης και Τζωρτζίνα

Πάτρα: Τα μηνύματα της Ρούλας με τον Μάνο για το πανάκι της Ίριδας

Αίσθηση προκαλεί και το μήνυμα που έστειλε η 33χρονη στον τότε σύζυγό της σχετικά με το πανάκι της Ίριδας. Λίγες μέρες μετά την ανακοπή που προκάλεσε την τετραπληγία στην Τζωρτζίνα έστειλε μήνυμα στον Μάνο Δασκαλάκη που του ζητούσε να της δώσει το τηλέφωνο της Τσιόλα γιατί ήθελε πίσω το ματωμένο πανάκι του μωρού.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στείλε μου το τηλέφωνο της Τσιόλα. Θέλω να μου δώσει το πανάκι της μπέμπας πίσω.

Μάνος Δασκαλάκης: Τι αναλαμπή είναι αυτή;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είδα ένα όνειρο ότι κάτι έκαναν στο πανάκι και το θέλω να το πάρω.

Πάτρα - θάνατος μικρής Ίριδας

Ανατριχίλα προκαλεί ακόμα ένα μήνυμα της κατηγορούμενης μετά τον θάνατο της Ίριδας. Επιτέθηκε στον Μάνο, λέγοντάς του ότι μπορεί πλέον να κάνει καριέρα γιατί «έφυγε το παιδί και τον απάλλαξε»:

Άντε να κάνεις καριέρα και παιδιά και 10.000 γκόμενες, μπορείς, έδειξες σε εμάς τι είσαι. Και στους ζωντανούς και στους πεθαμένους. Παιδί δεν κρατάω γιατί δεν θέλω να δει τι πατέρα είχε. Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος τώρα, όπως και η μπέμπα που «έφυγε» και σε απάλλαξε.

Πάτρα: Οι απειλές της Ρούλας στον Μάνο ότι θα αυτοκτονήσει

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, στις 2.09 το μεσημέρι της 6ης Απριλίου 2021, έστειλε μήνυμα στον Μάνο, στο οποίο άφηνε να εννοηθεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της. «Να μου προσέχεις το παιδί και να θυμάσαι ότι σε αγαπάω πολύ», έγραφε, με την απάντηση του Δασκαλάκη να είναι έντονη:

Μάνος: Το παιδί πού είναι;… Αν κάνεις καμιά μ*** θα γίνει της π***. Τους παίρνω όλους τηλέφωνο και την αστυνομία τώρα… Θα γίνει της π***… Παίρνω τη μάνα σου… Το βράδυ θα πάω να πάρω το παιδί από το χωριό και μην τολμήσεις να μας ξαναενοχλήσεις, κάνε ότι γουστάρεις… Αμα έχεις ενοχές τράβα αυτοκτόνα…!

Δεν θα μας κάνεις όλους μ*** εσύ με το έτσι θέλω… Δεν είσαι καλά και ποτέ δεν ήσουν. Απόδειξέ το με αυτή την κίνηση… Το έχεις ξανακάνει άλλες δύο φορές, δεν σε φοβάμαι.

Ρούλα: Εσύ ναι πάντα μου έλεγες τι θα πεθάνεις, τι θα εξαφανιστείς, ποτέ δεν πίστεψες ότι σου έλεγα. Δεν αντέχω αλλά μην το κάνεις χειρότερα. Να είσαι καλά για τα καλά σου λόγια, εγώ σε αγάπησα πολύ, το παιδί και τα μάτια σου.

Μάνος: Να μη σε νοιάζει για κανένα παιδί και κοίτα μην το πλησιάσει κανένας δικός σου γιατί θα γίνει της π***… Θα τα πούμε στο δικαστήριο με όλους. Άντε γιατί πολύ ήρεμα το αντιμετωπίσαμε όλο και έχεις τρελλή όρεξη για παιχνίδι… Πάει τώρα η μάνα μου να το πάρει και πάω στην αστυνομία να δηλώσω ότι το παράτησες.

Μάνος Δασκαλάκης - Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Δασκαλάκης στις 2.48 το μεσημέρι έγραφε: «Σταματάω στο τμήμα… Δεν σου έστειλα να πεθάνεις, κάνεις λάθος… Απλά σου έλεγα για τα ξεφτιλίκια που έκανες στο ξενοδοχείο και ότι μόνο έτσι με κρατάς… Σταμάτα να είσαι τραγική συνέχεια και προχωρα στη ζωή σου».

Συνολικά 3.919 μηνύματα που αντάλλαξε το ζευγάρι μέσω Viber από τις 29 Ιανουαρίου 2019, δηλαδή πριν από τον θάνατο της τρεισίμιση ετών Μαλένας, μέχρι και τις 6 Απριλίου 2021, λίγες ημέρες πριν από την ανακοπή της Τζωρτζίνας, είναι στη διάθεση της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση, σύμφωνα με την εφημερίδα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top