Πάτρα: Οι ανατριχιαστικές αναρτήσεις της Ρούλας για τη γιορτή της μητέρας

«Μην πεις ότι δεν είναι ικανή για κάτι, γιατί είναι ικανή για όλα...»

Στο «φως» οι αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη γιορτή της μητέρας. Τι έλεγε η 33χρονη για τις μαμάδες, ενώ είχε ήδη χάσει τη μικρή Μαλένα το 2020 και την Ίριδα ένα χρόνο μετά. Η ανάρτηση για τους συζύγους που «φωτογραφίζει» τον Δασκαλάκη.

Η αντίδραση της Πισπιρίγκου για τα SMS με τον Μάνο

Ανατριχίλα προκαλούν οι αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη γιορτή της μητέρας τα προηγούμενα χρόνια, όταν είχε χάσει τη Μαλένα και έπειτα την Ίριδα. Φέτος, η 33χρονη πέρασε τη συγκεκριμένη ημέρα μέσα στη φυλακή, όπου βρίσκεται προφυλακισμένη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, ενώ αναμένονται τα πορίσματα για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

Συνομιλίες «φωτιά» του ζεύγους Δασκαλάκη - Τα μηνύματα Ρούλας και Δήμητρας

Η Ρούλα ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμα και όταν πενθούσε για τον χαμό των παιδιών της. Οι συγκεκριμένες αναρτήσεις έγιναν τον Μάιο του 2020, όταν η οικογένεια Δασκαλάκη είχε "χάσει" ήδη την μικρή Μαλένα. Σε αυτές, εξυμνούσε τον ρόλο της μάνας, αν και σήμερα, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση - θρίλερ της Πάτρας, τα λόγια της φαίνεται να μην έχουν αντίκρισμα.

Tα SMS Πισπιρίγκου - Δασκάλακη: Θα έχουμε από μία απώλεια όποτε χωρίζουμε;

Ποτέ μην πεις σε μια γυναίκα ότι δεν μπορεί να το κάνει. Να θυμάστε ότι μόνο εκείνη έχει καταφέρει να χορέψει με δύο καρδιές, έχει αναπνεύσει με τέσσερις πνεύμονες, κατάφερε να κουβαλήσει στην κοιλιά της το βάρος δύο κόσμων και έχει κλάψει τη ζωή ουρλιάζοντας. Μην πεις ότι δεν είναι ικανή για κάτι, γιατί είναι ικανή για όλα...

ανάρτηση Πισπιρίγκου για γιορτή της μητέρας 1

Η παραπάνω ανάρτηση έγινε στο Facebook στις 9 Μαΐου 2020, ενώ η Μαλένα είχε ήδη «φύγει» από τη ζωή.

Μια μέρα μετά, στις 10 Μαΐου, έκανε νέα ανάρτηση, στην οποία μιλάει η ίδια για την προσωπική εμπειρία της ως μητέρα: «Έχω παιδιά που κοιμήθηκαν στα χέρια μου... Έχω φιλήσει πατουσάκια και έχω σκουπίσει δάκρυα... Έχω λερωθεί με εμετούς, έχω περάσει αμέτρητα άφρυπνα βράδια, αλλά δεν τα αλλάζω με τίποτα όλα αυτά... Το σώμα μου δεν είναι σαν αυτά των περιοδικών, αλλά όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη και βλέπω μια μάνα και δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή και ευλογία από αυτό. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!».

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι το εν λόγω post συνοδεύεται από μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται μια μητέρα με ένα μωράκι και αναγράφεται η εξής φράση: «Η μάνα που αναγκάστηκε να επιστρέψει στον Θεό ένα παιδί, αξίζει όσο δύο μάνες μαζί!».

ανάρτηση Πισπιρίγκου για γιορτή της μητέρας 2

Πάτρα: Η ανάρτηση της Ρούλας για τους συζύγους

Την ίδια μέρα, στις 10 Μαΐου, η 33χρονη έκανε ακόμα μια ανάρτηση που αφορούσε τους συζύγους.

Συγκεκριμένα, δημοσιοποίησε ένα άρθρο με τίτλο «Αγαπημένη μου σύζυγε, θέλω πίσω το κορίτσι που παντρεύτηκα». Η εν λόγω ανάρτηση συνοδευόταν από το δικό της προσωπικό σχόλιο για τους συζύγους: «Δεν είσα μόνη! Είσαι μαμά, είμαι μπαμπάς... αλλά κυρίως είμαστε οικογένεια! Ανεκτίμητη αξία να ενδιαφέρει ο ένας για τον άλλον!!».

ανάρτηση Πισπιρίγκου για τους συζύγους 3

Πάτρα: Η ανάρτηση και για τα τρία παιδιά για τη Γιορτή της Μητέρας

Ακριβώς έναν χρόνο μετά, στις 9 Μαΐου 2021, η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε ξανά μια ανάρτηση για τη γιορτή της μητέρας. Τότε, είχε πεθάνει και η μικρή Ίριδα, ενώ η εννιάχρονη Τζωρτζίνα βρισκόταν σε φάση τετραπληγίας.

«Είχα την ευλογία να γίνω μητέρα για τρεις φορές και να δώσω ζωή σε τρία υπέροχα και πανέμορφα κορίτσια... Όμως η ζωή, η μοίρα και ο Θεός είχαν άλλα σχέδια και φέτος δε θα ακούσω "χρόνια πολλά" από κανένα από τα κορίτσια μου... Είμαι όμως ευγνώμων που το άκουσα απτά δύο παιδάκια μου έστω!! Η Τζωρτζίνα φέτος θα μου ευχηθεί με τα μάτια και είναι τα πιο σημαντικά και τα πιο αληθινά "χρόνια πολλά" απ' όλες τις χρονιές!!! Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες και μητέρα δεν είναι μόνο αυτή που γεννάει, αλλά και αυτή που μεγαλώνει!!! Να είμαστε όλες ευλογημένες και υγιείς για τα παιδάκια μας!!».

ανάρτηση Ρούλας Πισπιρίγκου για γιορτή της μητέρας 3

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top