Καλλιθέα: Το βίντεο με τη χυδαία επίθεση παπά σε τρανς που πήγε σε συσσίτιο

«Βγάλε τα βυζ@@ σου, γίνε άντρας και θα έρχεσαι να παίρνεις το συσσίτιο»

Σοκαριστικό είναι το βίντεο από τη χυδαία λεκτική επίθεση ενός παπά σε μία τρανς γυναίκα στην Καλλιθέα, η οποία πήγε στο συσσίτιο.

Ο ιερέας αρνήθηκε να της προσφέρει φαγητό γιατί, όπως φαίνεται και στο βίντεο, είναι «άντρας με βυζ@@».

«Εσύ είσαι άνδρας με βυζιά. Είσαι άνδρας και κάνεις τη γυναίκα», λέει ο ιερέας στην τρανς γυναίκα, με την ίδια να του απαντάει: «Έχω αναγνώριση από το Κράτος».

«Δε με ενδιαφέρει», απαντάει εκ νέου ο ιερέας, με την τρανς να του λέει πως δε ζητάει τη δική του βοήθεια, «αλλά τη βοήθεια από τον Οίκο του Θεού».

«Έχω πληροφορίες ότι τα κονομάς», λέει ο ιερέας.

«Βγάλε τα βυζ@@ σου, γίνε άντρας και θα έρχεσαι να παίρνεις το συσσίτιο»

«Πήγα, όπως συνήθιζα επί 15 ημέρες, να πάρω το συσσίτιό μου. Εκείνη την ημέρα μου είπαν οι γυναίκες που φροντίζουν για το συσσίτιο ότι θέλει να με δει ο παπάς της ενορίας. Με ρωτάει “έχεις καταθέσει τα χαρτιά σου;”. Του λέω “φυσικά” και με ρώτησε μετά τι φορολογική δήλωση έχω. Του είπα “αυτή που χρειάζεται για να έχω το συσσίτιο”», είπε η τρανς γυναίκα μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε σεξουαλική παρενόχληση από ιερέα στα 12 της

«Μετά με ρωτάει “είσαι άντρας ή γυναίκα;” και του είπα “τι σημασία έχει;”. Μετά με ξαναρώτησε και του είπα ότι είμαι τρανς. Και μου είπε “άκουσε να δεις, αυτή είναι η τελευταία φορά που το παίρνεις, γιατί είσαι άντρας με βυζ@@. Άμα θέλεις βγάλε τα βυζ@@ σου, γίνε άντρας και θα έρχεσαι να παίρνεις το συσσίτιο. Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, είσαι πλάσμα του διαβόλου”», πρόσθεσε η τρανς γυναίκα.

Συνεχίζοντας, τόνισε: «Του είπα “και τι να κάνω; Για να έρχομαι εδώ, σημαίνει ότι έχω ανάγκη”. Μου είπε ότι “αν θες να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, να πας να γίνεις πόρνη”». 

Κάτω Πατήσια: «Ο ιερέας έπαιρνε ιερόδουλες και τις έντυνε με ράσα»

Όπως είπε η τρανς γυναίκα, στην αίθουσα ήταν άλλοι 3 παπάδες και τους ρώτησε και αυτούς γιατί δεν του δίνουν το συσσίτιό του.

«Αφού μου είπε ξανά την ατάκα για τα βυζ@@, του είπα ότι “εγώ θα τα βγάλω, αφού πρώτα βγάλεις εσύ τα ράσα σου”», κατέληξε.

Το περιστατικό της απαράδεκτης και σεξιστικής επίθεσης του παπά προς την τρανς γυναίκα προκάλεσε ακόμη και την αντίδραση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο οποίος διέταξε έρευνα για το περιστατικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top