Γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε σεξουαλική παρενόχληση από ιερέα στα 12 της

«Δεν ξαναπήγα στην εκκλησία και μόνο η μυρωδιά της μου φέρνει ναυτία»

Την αποκάλυψη ότι είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από ιερέα κατά την παιδική ηλικία, έκανε η ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη μιλώντας στο Open Weekend. 

H ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη στην Επίδαυρο το 2013- φωτογραφία NDP

H ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη στην Επίδαυρο το 2013- φωτογραφία NDP

Η γνωστή ηθοποιός, μη μπορώντας να συγκρατήσει τον θυμό της, περιέγραψε όσα βίωσε κατά τη διάρκεια της εξομολόγησής της από ιερέα.

Ελένη Τζώρτζη: «Με είχε κλειδώσει στο δωμάτιο και προσπαθούσε να με βιάσει

«Δεν ξαναπήγα στην εκκλησία από δώδεκα χρονών. Μας πηγαίνανε επί χούντας με το ζόρι να εξομολογηθούμε. Δεν το είχα ξανακάνει ποτέ στη ζωή μου και με το που μπήκα μέσα στην εκκλησία, ο παππάς μου έκανε σεξουαλική παρενόχληση» είπε η γυναίκα μην μπορώντας να συγκρατήσει την οργή της. 

Η Ελένη Τζώρτζη με τον Μιχάλη Μαρίνο στην πρεμιέρα της παράστασης "Τι τραβάμε κι εμείς οι μάνες" στοΘέατρο Χυτήριο, το 2018- φωτογραφία NDP

Η Ελένη Τζώρτζη με τον Μιχάλη Μαρίνο στην πρεμιέρα της παράστασης "Τι τραβάμε κι εμείς οι μάνες" στοΘέατρο Χυτήριο, το 2018- φωτογραφία NDP

«Έβαλε το κεφάλι μου κάτω από το πετραχήλι και άρχισε να μου πιέζει το πρόσωπο πάνω στα γεννητικά του όργανα, λέγοντάς μου για εκείνη την ηλικία, ανήκουστα πράγματα. Δεν τα ήξερα, δεν τα είχα ακούσει», ανέφερε η Ελένη Τζώρτζη.

Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Κωνσταντινίδου: «Αυτά που είπε είναι μηνύσιμα»

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν ξαναπήγε έκτοτε στην εκκλησία «γιατί και μόνο η μυρωδιά της εκκλησίας, μου φέρνει ναυτία. Όλοι οι άνθρωποι που έχουν σχέση με την εκκλησία μου είναι αντιπαθείς».

Κατέληξε λέγοντας, ότι «αν το έλεγα τότε στη μαμά μου, σας πληροφορώ ότι θα έτρωγα και ξύλο. Πώς τόλμησα να σκεφτώ τέτοια πράγματα. Αναρωτιέμαι ανάμεσα σε 1.600 κορίτσια που ήμασταν τότε στο γυμνάσιο θηλέων, μόνο σε μένα το έκανε αυτό» είπε η Ελένη Τζώρτζη στην εκπομπή, Open Weekend.

«Τώρα το βγάζω πρώτη φορά από μέσα μου» κατέληξε. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top