Κάτω Πατήσια: «Ο ιερέας έπαιρνε ιερόδουλες και τις έντυνε με ράσα»

Νέα καταγγελία για τον 37χρονο που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

Μία νέα καταγγελία έρχεται σήμερα στο φως εις βάρος του 37χρονου ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια. 

Βιασμός ιερέας: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του - «Μου απέκρυψε στοιχεία»

Μία γυναίκα με το όνομα Αλεξάνδρα που δηλώνει πως κατέχει γραφείο συνοδών στο Παγκράτι, μιλώντας σήμερα σε εκπομπή του ΑΝΤ1, υποστήριξε πως «ο ιερέας έπαιρνε ιερόδουλες και τις οποίες πήγαινε σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι. Πολλές φορές τις έντυνε με ράσα, ενώ κρατούσε τα εσώρουχα των κοριτσιών και τις πλήρωνε με κέρματα…».

Βιασμός ιερέας: Η σχέση με τη babysitter και η νέα καταγγελία

Ωστόσο, ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Κωνσταντίνος Γώγος, δίεψευσε τη συγκεκριμένη καταγγελία, λέγοντας: «Με μαστροπούς και σωματέμπορους δεν συνδιαλέγομαι, τώρα τα στοιχεία της και τα τηλέφωνά της στις αρμόδιες Αρχές».

Μιλώντας και στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι», επέμεινε ότι ο ιερέας κατηγορείται μόνο για ένα αδίκημα βιασμού και ότι δεν υπάρχουν άλλες καταθέσεις σε βάρος του.

Βιασμός ιερέας: «Είναι Άντρας, Δεν Είναι Βιαστής» 

«Όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει μία μόνιμη αναφορά για νέες καταγγελίες και καταθέσεις. Υπάρχει μία δικογραφική πραγματικότητα και μία τηλεοπτική πραγματικότητα. Η δικογραφική πραγματικότητα δεν έχει αλλάξει. Υπάρχει μία καταγγελία που αφορά το αδίκημα του βιασμού. Εξαιτίας αυτού του αδικήματος ξεκίνησε σοβαρή έρευνα από την αστυνομία, η οποία παρακολουθούσε τον ιερέα για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν κατάφερε να βρει τίποτα. Εάν υπήρχε αυτόφωρο, πλημμέλημα, κακούργημα, η αστυνομία θα σχημάτιζε δικογραφία, θα προχωρούσε σε σύλληψη και θα πήγαινε στον εισαγγελέα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top