Η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου κατήγγειλε γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό

Πρόκειται για σκηνοθέτη που έχει υπογράψει πολλές τηλεοπτικές σειρές

Γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό κατήγγειλε ο ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου.

Η νεαρή ηθοποιός, με συμμετοχές σε πολλά σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, μίλησε για ένα «άγριο περιστατικό». «Πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε», είπε χαρακτηριστικά. 

Έλενα Αθανασοπούλου

Όπως είπε η ηθοποιός,  επέλεξε να μιλήσει τώρα καθώς βρήκε το κουράγιο λόγω του κινήματος #MeToo / Πηγή φωτογραφίας: facebook

Όπως υπογράμμισε, μιλώντας στην ΕΡΤ, επέλεξε να μιλήσει τώρα καθώς βρήκε το κουράγιο λόγω του κινήματος #MeToo.

Δίκη Λιγνάδη: Αλκόολ και χασίς με 15χρονα αγόρια - Συγκλονιστική κατάθεση

Έλενα Αθανασοπούλου

«Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Πέρασα από πολλά στάδια: θυμού, θλίψης, πένθους», τονίζει η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου / Πηγή φωτογραφίας: facebook

«Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Πέρασα από πολλά στάδια: θυμού, θλίψης, πένθους. Να βγουν τα θύματα να πάρουν θάρρος, να πάρουν δύναμη. Αλλά και για να προστατεύσουμε τα νέα παιδιά», είπε η κυρία Αθανασοπούλου. Η ηθοποιός μήνυσε τον γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό της το 2010, όταν ήταν 21 ετών.

Γνωστός ηθοποιός: «Δεν πήγα μάρτυρας υπεράσπισης στον Φιλιππίδη»

Όσον αφορά τον δράστη, πρόκειται για σκηνοθέτη που έχει υπογράψει πάρα πολλές τηλεοπτικές παραγωγές. Το τελευταίο του σίριαλ, μάλιστα, σημειώνει μεγάλη επιτυχία αυτή τη σεζόν και προβάλλεται σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό. Σύμφωνα με τη μήνυση της ηθοποιού, η ίδια τον γνώρισε το 2009, μέσω κοινής παρέας.

Έλενα Αθανασοπούλου

Ο σκηνοθέτης, που μήνυσε η ηθοποιός για βιασμό, έχει υπογράψει πάρα πολλές τηλεοπτικές παραγωγές, με το τελευταίο του σίριαλ, μάλιστα, να σημειώνει μεγάλη επιτυχία αυτή τη σεζόν / Πηγή φωτογραφίας: facebook

Ποια είναι η Έλενα Αθανασοπούλου

Η παρθενική της εμφάνιση στην τηλεόραση έγινε το 2008 στη σειρά του MEGA «Όλα στον αέρα». Την ίδια χρονιά έκανε ένα πέρασμα και από τη σειρά «Μια στιγμή Δυο Ζωές» του Δημήτρη Αρβανίτη, αλλά και από το «Γ4», που προβλήθηκε από τον Alpha.

Πέτρος Φιλιππίδης: 19 καταγγελίες για τη συμπεριφορά του στον Δ. Βογιατζή

Ακολούθησε το 2009 η συμμετοχή της στην επιτυχημένη δραματική σειρά του Mega «Χαρά Αγνοείται», ενώ το 2010 εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της δημοφιλούς κωμικής σειράς «Πολυκατοικία», σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου, επίσης από το Mega. Επιπλέον, είχε και μία συμμετοχή, το 2012, στην τηλεοπτική σειρά του Στράτου Μαρκίδη «Είναι Στιγμές» στον ΑΝΤ1.

Έλενα Αθανασοπούλου

Η νεαρή ηθοποιός, με συμμετοχές σε πολλά σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, μίλησε για ένα «άγριο περιστατικό» / Πηγή φωτογραφίας: facebook

Όσον αφορά στο θέατρο, έχει λάβει μέρος κυρίως σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις, μεταξύ των οποίων και οι «Πινόκιο» και «Ο Μαγικός Κόσμος της Παραμυθούπολης». Το 2012 έπαιξε στο Θέατρο Ημέρας, στην παράσταση «Η καλή η κακή και η άσχημη».

Στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει στην ταινία μικρού μήκους της Ε. Φωτοπουλου με τίτλο «Επικίνδυνη» που βγήκε στις αίθουσες το 2010.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top