Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέες δηλώσεις μέσα από τη φυλακή

«Κοινώνησε, εξομολογήθηκε και πήρε φωτογραφίες των παιδιών της»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε στον Γιώργος Σόμπολο για τις εξελίξεις της υπόθεσης αλλά και το πώς περνάει τον χρόνο της στη φυλακή. «Κοινώνησα, εξομολογήθηκα και μου έφεραν φωτογραφίες των παιδιών μου», λέει χαρκατηριστικά. Μάλιστα, δείχνει να ενδιαφέρεται πολύ για το πώς θα χωρίσουν τα κοινά προσωπικά αντίκείμενα που έχει μαζί με τον Μάνο Δασκαλάκη, αφού πλέον δεν είναι ζευγάρι. Ποια είναι η αντίδραση της οικογένειάς της στα όσα ακούγονται για την κεταμίνη; 

Σχεδόν έναν μήνα είναι προφυλακισμένη η Ρούλα Πισπιρίγκου, αφού αποδείχθηκε ότι η κόρη της Τζωρτζίνα πέθανε από θανατηφόρα δόση κεταμίνης. Οι εξελίξεις της υπόθεσης είναι συνταρακτικές, ενώ ο δικηγόρος της Ρούλας υποστήριξε σήμερα πως είχε χορηγηθεί κεταμινη στο παιδί δύο φορές στο νοσοκομείο του Ρίου. 

Κατερινόπουλος για Πισπιρίγκου: «Δικοί της άνθρωποι έδωσαν την κεταμίνη»

Ο δημοσιογράφος του Star Γιώργος Σόμπολος επικοινωνεί συχνά με την κατηγορούμενη μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Όπως αποκάλυψε σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η οικογένεια Πισπιριγκου έμαθαν μόλις στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας ότι είχε χορηγηθεί στο παιδί κεταμίνη σε δύο διαφορετικές περιόδους κατά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Υποστηρίζουν πως αντίστοιχη ποσότητα κεταμίνης είναι πιθανό να έχει χορηγηθεί και στο νοσοκομείο Παίδων. Βέβαια, οι ισχυρισμοί αυτοί δεν επιβεβαιώνονται ούτε από τα νοσοκομεία αλλά ούτε και από τους γιατρούς που έχουν καταθέσει. 

Πάτρα παιδιά: «Εγώ πήγα στην εισαγγελία και ξεκίνησε η έρευνα»

Η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού χθες κοινώνησε και εξομολογήθηκε από τον ιερέα που πάει στις φυλακές. Μάλιστα, η ίδια δήλωσε πως η μητέρα και η αδερφή της της έφεραν φωτογραφίες από τα τρία παιδιά.

«Ζήτησα να μάθω τι τελικά γίνεται από την απομάκρυνση των προσωπικών μου αντικειμένων από το σπίτι που εμένα μέχρι και την ημέρα της σύλληψης μου». Φυσικά, η κατηγορούμενη εννοεί το σπίτι στο οποίο έμενε μαζί με τον Μάνο Δασκαλάκη, πριν βρεθούν σε διάσταση. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έχει χωρίσει ακόμα τα πράγματά του.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top