Γλυκά Νερά: «Ψυχορραγούσε στα χέρια του. Την ένιωθε και τη δολοφόνησε»

Τι κατέθεσε η σύμβουλος ψυχικής υγείας για την Καρολάιν και τον Μπάμπη

 

Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Σήμερα κατέθεσε η σύμβουλος ψυχικής υγείας που συμβουλευόταν η 20χρονη. «Οι μώλωπες της ψυχής της Καρολάιν καθρεφτίζονταν στο χαμόγελό της», είπε η Ελένη Μυλώνοπούλου στο δικαστήριο. 

Λίγο πριν τις 09:00 έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έχει ομολογήσει τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. 

Αναγνωστόπουλος

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο δικαστήριο για τη δολοφονία της Καρολάιν

Ο κατηγορούμενος συνοδευόταν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, φορώντας κοστούμι και αλεξίσφαιρο γιλέκο. 

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσερχόμενος στο δικαστήριο/ Φωτογραφία: star.gr  

Μυλωνοπούλου: «Μου είπε από το πρώτο ραντεβού ότι ήθελε να φύγει από το σπίτι»

«Χειριστικό» περιέγραψε στην κατάθεσή της τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλώνοπούλου, που παρακολουθούσε το ζευγάρι από το Νοέμβριο του 2020

Μάλιστα, όπως είπε, η Καρολάιν της είχε εκμυστηρευτεί ότι ήθελε να πάρει το παιδί της και να φύγει από το σπίτι των Γλυκών Νερών. 
 

Μπάμπης Καρολάιν

Ο Μπάμπης και η Καρολάιν έβλεπαν εντελώς διαφορετικά τη σχέση τους, σύμφωνα με την σύμβουλο ψυχικής υγείας, που παρακολουθούσε την 20χρονη

«Την πρώτη φορά που ήρθαν στο γραφείο μου ξεκίνησε να μιλάει ο κατηγορούμενος παρουσιάζοντας μου μια ιδανική σχέση μια ζωή γεμάτη έρωτα, ταξίδια πάθος. Μια ιδανική κατάσταση. Μου έδειξε φωτογραφίες από ένα παραμυθένιο γάμο στην Πορτογαλία. Αναφέρθηκε στην αποβολή της γυναίκας του και μου είπε ότι η περίοδος αυτή ήταν δύσκολη για την Καρολάιν», κατέθεσε, σημειώνοντας πως μόλις έμεινε μόνη με την Καρολάιν εκείνη της εκμυστηρεύτηκε ότι θέλει να φύγει από το σπίτι.

«Με το που έφυγε ο σύζυγος, η πρώτη κουβέντα που μου είπε ήταν ”θέλω να φύγω από το σπίτι και να πάρω και το παιδί”. Αμέσως αποδομήθηκε η εικόνα του ιδανικού γάμου. Υπήρχε ένα ερώτημα, ποιος λέει την αλήθεια και ποιος ψέματα. Η Καρολάιν ήταν ένα παιδί που φοβόταν», συνέχισε.

Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης ήταν χειριστικός»

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όσα της εξομολογήθηκε η Καρολάιν, όσα της είπε ο πιλότος αλλά και όσα αντιλήφθηκε η ίδια.

Ο διάλογος της Ελένης Μυλωνοπούλου με τον πρόεδρο του δικαστηρίου: 

Πρόεδρος: Σας είχε αναφέρει σωματική βία;
Μάρτυρας: Ποτέ, μου είχε αναφέρει όμως πολλά λεκτικά επεισόδια. Υπάρχει ένας όρος, η παθητική παραβατικότητα ώστε οι χειριστικοί άνθρωποι να φέρουν τους άλλους σε μια κατάσταση θυμού. Εκείνοι κάθονται σε μια κατάσταση απάθειας, προκαλούν και μετά το θύμα νιώθει ενοχές. Ο θύτης προκαλεί απαθής τον άλλο να βγει εκτός εαυτού.

«Ο χειριστικός άνθρωπος έχει ένα ταλέντο να χειρίζεται με ένα λεπτό τρόπο το θύμα. Του διαστρεβλώνει τη πραγματικότητα. Το κάνει να νιώθει ενοχές. Η Καρολάιν έλεγε μήπως εγώ μετά κάνω λάθος. Μετά έλεγε όχι ”έχω χάσει τη ζωή”. Είχε μαζί της συνέχεια το παιδί της, ήταν η μόνη της έννοια και φροντίδα. Ήταν ευάλωτη μετά τη νοσηλεία του παιδιού και όσα είχε περάσει» ανέφερε η μάρτυρας προσθέτοντας ότι ο κατηγορούμενος έδινε πάντα μια εικόνα τέλεια στον έξω κόσμο.

«Δεν ήθελε η εικόνα του να έχει κηλίδες. Ποτέ δεν έφταιγε εκείνος, πάντα η Καρολάιν. Τον ρώτησα γιατί έμεινε έγκυος τόσο γρήγορα η Καρολάιν και δεν μου απάντησε. Δεν έχει καθόλου συναίσθηση ο κατηγορούμενος», είπε.

Πρόεδρος: Η Καρολάιν είχε συνειδητοποιήσει τον κόσμο που εσείς τώρα μας αναφέρετε;
Μάρτυρας: Ναι. Η Καρολάιν τα έλεγε όλα στον κατηγορούμενο και εκείνος μετά στις συνεδρίες κατεύθυνε στην κουβέντα. Νόμιζε ως χειριστικός ότι μπορεί να με κοροϊδέψει και εγώ τον άφηνα να το πιστεύει. Της έλεγα πρέπει να φύγεις, γιατί δεν ξέρεις πού θα καταλήξει.

Στην επόμενη συνεδρίαση ήρθε ο κατηγορούμενος και μου είπε ότι θα αγοράσω ένα οικόπεδο να χτίσω ένα σπίτι και να δούμε αν τότε θα τα πάνε καλά. Ακόμα σε πιο μακρινή περιοχή. Της είπα ότι ένα σπίτι δε φτιάχνει τη σχέση, όταν η σχέση είναι νοσηρή δεν πρόκειται να φτιάξει. Στην επόμενη συνεδρία μου είπε ότι θα έπαιρναν δάνειο και θα τους δίνανε και οι γονείς τους χρήματα αλλά οι γονείς της τα περισσότερα. Ήταν έξω φρενών και μου «έλεγε πάλι οι γονείς μου πληρώνουν». Μου είπε «πώς είναι δυνατόν να δίνουμε τα περισσότερα χρήματα οι γονείς μου και το οικόπεδο να είναι στο όνομά του;»

Τον Δεκέμβριο μου είπαν ότι υιοθετήσανε ένα ζωάκι, είχαν μεγάλη χαρά. Λάμπανε τα μάτια της. Η Καρολάιν ήταν ένα παιδί με ένα μεγαλειώδη χαρακτήρα, αγαπούσε τα ζωάκια τα αδέσποτα. Αυτά δείχνουν ότι ήταν ένα άτομο που είχε μια πληρότητα συναισθηματική. Δεν ήθελε επαφές με τους γονείς του κατηγορούμενου. Τη ρώτησα για αυτό και μου είπε δεν μου κάνανε απολύτως τίποτα απλά δεν αισθάνομαι άνετα μαζί τους».

Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν υποπτευόταν ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο»

Η μάρτυρας κατέθεσε πως την τελευταία περίοδο η 20χρονη ένιωθε ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν απέκλειε το ενδεχόμενο να υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

«Τα προβλήματα τα δημιουργούσε κατά την άποψη μου ο κατηγορούμενος. Όταν έχουμε έναν άνθρωπο χειριστικό δημιουργούνται ολέθριες σχέσεις. Οι χειριστικοί άνθρωποι μπορεί να έχουν διαταραχή, οι χειριστικές σχέσεις οδηγούν και στο έγκλημα.”Έχουμε ένα παιδί κλεισμένο μέσα στο σπίτι, που δεν πήγαινε πουθενά”», σημείωσε η μάρτυρας, λέγοντας μάλιστα πως είχε δώσει ακόμα και το τηλέφωνο δικηγόρου που ασχολείται με κακοποιημένες γυναίκες στην Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: «Κατάλαβα αμέσως ότι την είχε σκοτώσει»

«Στις 4/2 διεκόπη η συνεργασία μας με ένα γραπτό μήνυμα. Και τότε είχα την τελευταία επικοινωνία με τον κατηγορούμενο, ο οποίος μου είπε ότι η Καρολάιν δε θέλει να συνεχίσει.

Όταν άκουσα το έγκλημα η πρώτη μου κίνηση ήταν να πάρω τη δικηγόρο μου τηλέφωνο και να της πω ότι με αυτά που βλέπω ο σύζυγος έχει κάνει το έγκλημα. Κατέληξα εκεί γιατί είδα κάποια πράγματα που έδεναν με αυτό που είχα εντοπίσει. Πρώτα από όλα το σκυλί… Το σκυλί το λάτρευε η Καρολάιν. Η Καρολάιν κοιμόταν. Τη σκότωσε στον ύπνο της. Την είχε στα χέρια του. Ψυχοραγούσε στα χέρια του, την ένιωθε και τη δολοφόνησε. Κακοποιητική συμπεριφορά και στο παιδί που τοποθέτησε δίπλα στο νεκρό σώμα της μάνας. Δε σέβεται τον θάνατο Δε σέβεται το πτώμα. Το μωρό έχει ιδιαίτερη σχέση με τη μάνα. το κακοποιεί βάζοντας το δίπλα στο άψυχο σώμα της μαμάς», πρόσθεσε η κ. Μυλωνοπούλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top