Πάτρα παιδιά: Η Τζωρτζίνα δεν έπαιρνε μόνο κεταμίνη - Νέα στοιχεία

Το ύποπτο σύμπτωμα που μπορεί να προέρχεται από αναισθησιογόνα

Η Τζωρτζίνα ίσως να έπαιρνε και άλλες ουσίες, πέρα από κεταμίνη. Έρχονται καταθέσεις «φωτιά» από τους γιατρούς που μιλούν για αναισθησιογόνα και ύποπτα συμπτώματα. Ερευνάται αν υπάρχει «συνεργός» στην εύρεση της κεταμίνης. 

Συνέχεια έρχονται στη δημοσιότητα νέα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου της Τζωρτζίνας από την Πάτρα. 

Πάτρα παιδιά: Ο Π. Κουσουλός αποκαλύπτει το κίνητρο της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη του MEGA Βασίλη Λαμπρόπουλου, πρόκειται να κατατεθούν σε δικαστικούς λειτουργούς έγγραφα από γιατρούς που δείχνουν ότι χορηγούνταν στην Τζωρτζίνα και άλλες ουσίες, εκτός της κεταμίνης που έχει ήδη βρεθεί. Οι ουσίες αυτές είναι αναισθησιογόνα που προκαλούσαν απότομη μείωση του οξυγόνου της. 

Έγγραφα και αναφορές γιατρών από την Πάτρα, τα οποία έχουν συνταχθεί πριν από την εύρεση της κεταμίνης στο παιδί, απέδιδαν τα επεισόδια που παρουσίαζε η Τζωρτζίνα σε υποξυγοναιμία, πιθανώς από αναισθητικά φάρμακα.

Πάτρα: Άνοιξαν τον τάφο της Τζωρτζίνας και ανέσυραν το τάμπλετ

Οι γιατροί θα καταθέσουν επίσης στην 18η ανακρίτρια πως η Τζωρτζίνα εμφάνιζε ένα πολύ ύποπτο σύμπτωμα από αυτές τις ουσίες: υψηλό πυρετό. 

Οι έρευνες των αρχών για ενδεχόμενο «συνεργό» στην κεταμίνη

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» έγραψε σήμερα ότι οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών ενεργούν άκρως μυστικά και έχουν «ξεψαχνίσει» τις φαρμακαποθήκες, όπως και άλλα σημεία πώλησης από τα οποία θα μπορούσε κάποιος να βρει παράνομα την κεταμίνη.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η οικογένειά της μιλά για την κεταμίνη

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να συνεργάστηκε με κάποιο συγγενή της, ο οποίος είναι χρήστης ουσιών. Ωστόσο, η οικογένεια της Ρούλας μιλώντας στο Star, διαψεύδει πως υπάρχει τοξικομανής στην οικογένεια. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top